Aviseringar
Rensa alla

Att bre bregott!


Ämnesstartare

Är det bara jag, eller har bregottsmöret blivit svårare att smöra på det senaste?! Det bara glider runt och är inte alls samarbetsvilligt [mad]
Har dom ändrat formulan och receptet eller vad är det här?!


   
Citera
Ämnesetiketter
Ämnesstartare

Tycker alltid det har varit lite jobbigt att bre med bregott [blush] i alla fall med det vanliga.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

envitkossa:

Tycker alltid det har varit lite jobbigt att bre med bregott i alla fall med det vanliga.

Jag håller med - men nu har jag upplevt det ÄNNU mer svårsmörat. [sad]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

alohomora:

Jag håller med - men nu har jag upplevt det ÄNNU mer svårsmörat. [sad]

Låter inge roligt [sad]


   
SvaraCitera

Ja, därför blev jag vegan.


   
SvaraCitera

Hemligheten med bregott är att man aldrig ska låta det stå framme längre än vad som är absolut nödvändigt, det får aldrig smälta till. Det är då det blir hårt och omedgörligt. Om man håller på denna princip har man ett alltid lika lättsmörat smörpaket!


   
SvaraCitera

ja, alltid varit så, därför jag kör på lätta


   
SvaraCitera

Lounge fact:

ja, alltid varit så, därför jag kör på lätta

[mad] smör är bättre


   
SvaraCitera

framtidstron är död:

[mad] smör är bättre

ja jag vet att det är plastbollar och allt vad det är i lätta men är mkt godare också [crazy] och man kan bre det utan att mackan går sönder!!


   
SvaraCitera

Lounge fact:

men är mkt godare också

Jag är chockad, jag gråter, jag vill döda mig själv! [cry] Det är nog inte plastbollar i, men visst fan smakar margarin plast! det ska va smöööör


   
SvaraCitera

bregott är godast [love]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

envitkossa:

Låter inge roligt

det är ett helvete [cry]

framtidstron är död:

aldrig ska låta det stå framme

Jag tog ut det ur kylskåpet - bredde en redan förberedd skiva bröd - förbannade mig över hur svårt det skulle vara - ställde in smöret igen.
Vad gör jag för fel?! [sad]

Lounge fact:

lätta

Det är ju äckligt! Ska det va så ska det va!


   
SvaraCitera

Lounge fact:

och man kan bre det utan att mackan går sönder!!

Därför man köper blå bregott!


   
SvaraCitera

alohomora:

Jag tog ut det ur kylskåpet - bredde en redan förberedd skiva bröd - förbannade mig över hur svårt det skulle vara - ställde in smöret igen.

Vad det ett nyöppnat paket som inte spenderat någon tid ute i rumstemperatur ännu?
Annars: Du har låtit det smälta.
Mitt bregott håller sig alltid fint och lättbrett!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

alohomora:

det är ett helvete [cry]

[n][sad]

Men det blåa brukar funka bättre, tror jag.


   
SvaraCitera