Forumet - Att gå om ett år

Att gå om ett år

563 0 27

Spana också in:

Jag hoppade av mitt gymnasie och började läsa på distans istället, av en bunt olika anledningar relaterade till psykisk hälsa. Det funkar rätt fint för mig, men kan nog vara ganska dåligt om man mest träffar folk och kommer ut genom skolan.

Det absolut bästa är ju om du kan få hjälp med depressionen, men jag antar att du redan tänkt på det. Om du pratar med din studievägledare så är det möjligt att denne kan hjälpa dig att hitta en lösning som fungerar för dig.
Roll on:

Är det någon som har liknande erfarenheter och skulle kunna berätta lite om hur det gick?


Ligger 2 år efter, skulle gått ut nu till våren.. Orkar knappt gå till skolan, men gör det ibland.

Jag känner mig vuxen, men de i min klass är absolut inte det! [tired]

Vet inte riktigt hur jag skall lösa det här, men det löser sig nog.. [y]
Jag undrar hur det funkar överhuvudtaget att gå om. Jag har själv hamnat i nån ond cirkel där jag försover mig, skolkar, skriver taskiga uppsatser som jag låter bli att lämna in osv, men det har aldrig pratats om att jag ska gå om tvåan? Är det något som man bestämmer själv? Jag förstår att de inte kan tvinga en, men i alla fall föreslå, ta upp det på tal, eller?

Jag har själb tänkt i de banorna, försökt väga för och nackdelar men i slutändan så vet jag ändå inte. Jag vill ha bra betyg och en nystart vore bra på betyg-planen men jag tror inte jag skulle kunna leva med skammen. Ibland tänker jag för mycket på vad andra ska tycka och tänka om mig.