Aviseringar
Rensa alla

Att gå upp i vikt??


Ämnesstartare

Jag kämpar med att gå upp i vikt men det är ASSVÅRT...
Jag går till stödpersoner som ska hjälpa mig med att gå upp i vikt men nu har jag kämpat i 2 år och har inte gått upp ett gram.
Har någon något tips? Eller någon som känner igen sig?
Dricker 2-3 näringsdrycker (300 kcal/st) varje dag sedan 2 år tillbaka och äter 3 måltider + 2 mellis varje dag.
HUR GÖR FOLK FÖR ATT GÅ UPP I VIKT?!
Är inte heller en sötsugen person och bli lätt illamående av bara några få bitar godis... 
Jag tränar 3 gånger i veckan och har bra med muskler och super kondition (men jag riskerar att få bristningar i kroppen för livet eftersom att jag är underviktig). Vad ska jag göra????


   
Citera
Ämnesetiketter

Jag tränade mindre och åt mer tomma kalorier (alltså dålig mat) och då gick jag upp i vikt, men asså det var lite jobbigt och så... Vet inte riktigt vad du gör för "misstag" när du inte går upp i vikt, men förslag är ju att äta mer kaloririk mat eftersom du har bra kondition och muskelmassa redan. Nötter kanske? Dock så var jag smal när jag åt nötter väldigt ofta också, så att enbart att äta nötter kommer kanske inte hjälpa dig. Du måste alltså kombinera proteiner,kolhydrater,fett så att du får i dig rätt mat och rätt mängd mat för att nå ditt mål.

Vad som är rätt mängd är väldigt individuellt.


   
SvaraCitera

äter du dig typ sprängmätt varje måltid? isåfall vet jag inte, din kropp "äter" nog bort de direkt, hög förbrukning


   
SvaraCitera

Testa att köpa Gainer och ta det innan eller efter träning. Det kan hjälpa att gå upp i vikt, testa det! Du kan köpa det på gymgrossiten, kostar runt 100kr


   
SvaraCitera

Själv dricker jag Gainers efter att jag styrketränat. Använder mig dessutom av appen Lifesum, där jag har koll på mitt kaloriintag. Har lyckats gå upp från 52 kg till 59-60 kg på två år, sedan sätter det stopp. Kommer iallafall kämpa tills jag når mitt mål vilket är 65 kg^^


   
SvaraCitera