Forumet - Att gilla någons annans kille är inte fel, men att förstöra mellan ett par är.

Att gilla någons annans kille är inte fel, men att förstöra mellan ett par är.

998 0 18
Jag är en typisks singel tjej, iallafall i andras ögon och nog i mina också. Jag älskar tanken på en kille, på min kille. Men når aldrig dit, dissar elle blir dissad, spelar mej ingen roll vilket, saken är den att de skiter sej. DET är egentligen inte mitt problem. utan det som förstör nu är de killar jag "faller" för. Vafan, jag skulle aldrig ta någon annans kille, inte ens om jag inte känner tjejen. Nej det är fel. Och jag vet att jag inte skulle vara den dem valde om dem skulle välja. Jag är bara en tjej i mängden, medans hon som står bredvid honom har hans hjärta 1-0, och jag är i underläge från början (vilket inte är mer än rättvist, dem är tillsammans!)

Jag vet att jag inte borde vara där, att jag bara borde tänka skitsamma. Men just att dem faktiskt är upptagna, gör dem fria att småflörta, vilket dem är bra på, får jag säga - killar och sucka hög?
Detta gör iallfall att jag är fast. Lyklig fast, men ändå FAST. va ska jag gör nu?

Spana också in:

Postorderhoran:

stringis är vis, påminner mig om varför jag har barn med honom


eh jo appropå de... var i kvarteren med de röda lyktorna så att säga å va ganska packad... kommer nog bli far-morfar... hoppas du inte e arg men incest e ju familjefest

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Harpyja:

De och dem har i alla fall ingenting med dyslexi att göra.


Jodå, folk som inte kan skriva rätt på de och dem brukar skylla på dyslexi så någon koppling finns det ju.
Lika bra att bli bränd ett par gånger som ung och dum, än att bli det när man är äldre och har familj och barn. Med andra ord (och som tidigare nämnts) låt killarna göra som de vill, lämnar de så lämnar de. Lämnar de dig så lämnar de dig och så blir man ett par erfarenheter rikare.

[shake]
Dold text: Ursäkta mig medans jag går ut på bakgården och skjuter skallen av mig.