Forumet - Att göra på första dejten?

Att göra på första dejten?

1426 0 20
Ska träffa en kille för första gången någon gång i oktober. Vi har haft mycket kontakt via sms, telefonsamtal, facebook, skype and so on - och vi vet väldigt mycket om varandra och har otroligt mycket gemensamt.

Nu har jag bara ett litet problem: vad kan man hitta på? Jag kommer åka till staden han bor i, och han möter mig vid tågstationen. Känns bio som en bra idé, eller bara ta dagen som den kommer? :3

Spana också in:

amsi:

bio är skitkasst gå inte på bio då dör du
mvh dr. phil


Åhfan, jag är ju faktiskt sugen på att leva liiite längre iallafall. [rolleyes]Tickstart:

ajabaja, rör inte sågen


Ja är kissnöööödig pappa! Typ.Birgrrr:

knulla.


Jag är 15, han är 16, vi har aldrig träffats. Skulle gärna vilja lära känna honom lite i verkligheten också istället för att gå rakt på en sådan sak så att säga. [no-no]
volleyfantasten:

Han hoppas garanterat på att få ligga.


Kanske, kanske inte. Det är väl sådant som märks. ^^

KnightInShiny:

Gå till gymmet och agera stöd åt honom vid bänkpressen.


Verkar supermysigt, bästa förslaget hittills! Annars skulle jag nog föredra att vi ställer oss på något offentligt ställe och börjar dansa street och sjunga, eftersom att vi båda har det som intressen. Annan träningsform, liksom.
absentthinking:

Känns bio som en bra idé, eller bara ta dagen som den kommer? :3


Gör nåt där ni kan småprata och slappna av samtidigt som ni har nånting att gömma er bakom om det skulle bli nervöst/pinsamt tyst. Promenera på stan, spela minigolf/biljard/whatever, käka en bit.. Men inte bio.

Tack allesammans för alla dessa förslag, men vi gick på bio till slut ändå.. Vi gick på James Bond: Skyfall, men vi såg inte direkt på filmen... Blink Men innan dess så gick vi runt i staden och babblade hela tiden, pussades lite och sedan så babblade vi lite till. Nu har vi varit tillsammans i snart 6 månader och jag kunde inte vara lyckligare. Hon åkte ifrån mig efter att hon spenderat 1 vecka hemma hos mig då hon bor cirka 10 mil ifrån mig, faktiskt. Jag kunde inte vara lyckligare. Och snickeri skämtet.. Hjärta Nice one!