Aviseringar
Rensa alla

Att göra rätt eller att göra lätt(eller fel)!


Ämnesstartare

Idag hörde jag kanske den sämsta liknelsen någonsin. De var när vi satt och åt i bamba och jag klagade på min äckliga sojabiff som en av mina klasskompisar sa:

Men du de är en sak jag har tänkt på, de finns ju en del som tycker att det är lika fel att bära fuskpäls som att bära äkta. Men i så fall både de ju vara lika fel att äta sojaprodukter(fuskkött alltså!) som att äta kött!

Haha så roligt va!

Okej nu till saken
Jag är vegetarian! Jag har valt att göra något som jag tycker är bra och rätt. Istället för att göra som jag alltid har gjort bara för att de självklart och lätt.

Jag försöker få andra att tänka, på hur de lever och på att tänka på framtiden. Jag inte speciellt på att påverkar andra, de flesta tycker bara att jag är ”pessimistisk” och att man bli ”deprimerad” av att lyssna på mig. Men jag tror faktiskt att ignorera problemen kommer göra oss lyckligare i längden. Jag tror att för eller senare kommer alla förstå att vi befinner oss en mycket allvarig situation med miljöproblem, överbefolkning, svält, och blahablahablaha.

Okej jag känner redan att jag håller på komma ni på andra spår. Det jag egentligen ville var att uppmana er till att göra det ni tycker är rätt istället för att göra det som är lätt och självklart![bigsmile]


   
Citera

Inte en till [zzz]


   
SvaraCitera

Jag tycker det är rätt att döda pensionärer och småbarn.


   
SvaraCitera

lätt = rätt


   
SvaraCitera

Skaffa en blogg.


   
SvaraCitera

Knothole:

Skaffa en blogg.


   
SvaraCitera

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera