Forumet - att göra slut?....

att göra slut?....

992 0 12
Har nu vart tillsammans med min partner i ca 10 månader och jag älskar honom ja är kär, men i helgen så var vi på en fest och han sa en hel del olämpliga saker (han var väldigt full) men en av sakerna va "om jag var mer full skulle jag kunna ligga med en annan tjej" nu efteråt har han förklarat och sagt att han sa fel men jag blev jätte ledsen.. Sedan så känns det som om jag gör något fel hela tiden tex när jag förklarade vad han hade gjort när han va full så tog han upp saker jag gjort för över 5 månader sedan. Och jag har börjat känna att vi gör samma saker hela tiden det händer liksom inget, det är tråkigt... Ska jag göra slut vet verkligen inte???... jag älskar honom men vet inte vad som är rätt. Tacksam för svar!!!!

Lee Woo-Jin: Brukar han agera så ofta när han är full eller var detta en engångshändelse?
Han verkar vara en ganska osäker person som nämner gamla händelser vid bråk. Det bästa är kanske att ha ett långt snack med honom och se hur han ser på ert förhållande och det som hände i helgen.
det var engångshändelse antar jag, har aldrig sätt honom så full som han var i helgen

Spana också in:


hejasdf: Har nu vart tillsammans med min partner i ca 10 månader och jag älskar honom ja är kär, men i helgen så var vi på en fest och han sa en hel del olämpliga saker (han var väldigt full) men en av sakerna va "om jag var mer full skulle jag kunna ligga med en annan tjej" nu efteråt har han förklarat och sagt att han sa fel men jag blev jätte ledsen.. Sedan så känns det som om jag gör något fel hela tiden tex när jag förklarade vad han hade gjort när han va full så tog han upp saker jag gjort för över 5 månader sedan. Och jag har börjat känna att vi gör samma saker hela tiden det händer liksom inget, det är tråkigt... Ska jag göra slut vet verkligen inte???... jag älskar honom men vet inte vad som är rätt. Tacksam för svar!!!!
när man full så går truten av sig själv, säger nåt sånt igen så ä de väl out men du kan vänta nu tycker ja

handendärnissen:
visst ä de enkelt o skriva "gör slut" men om man ä störtkär men bara stör sig på en liten grej så ä de inte enkelt, o hjärnan på en som ä full funkar av sig själv o de kan bli jävligt fel


handendärnissen: typ som om man älskar en bil eller annan ägodel då säljer man inte den 
Jag tror inte på "småförhållanden" som inte är att man gifter sig. Så mitt råd är alltid att göra slut. detta låter om ett sådant förhållande .