Forumet - Att hitta kärleken

Att hitta kärleken

1033 0 35
hejsan!

jag är en kille som går sista året i gymnasiet knappt en halvtimme från sthlm. jag har ett relativt händelserikt liv, som i och för sig mycket består av skola och träningar, men titt som tätt bjuder på några härliga stunder. jag trivs i allmänhet med skolan, träningarna mina vänner och det mesta livet har att erbjuda (skulle dock kunna ha några fler vänner jag kan prata om ALLT med). men det är en sak jag saknar, flickan som förgyller mitt liv. jag känner inte att jag haft turen på min sida på den fronten, men jag jobbar på det.

jag tycker själv att jag ganska smart, snygg och social, och även andra har sagt det, ([bigsmile]) och borde därför iaf inte ha sämre förutsättningar än någon annan. tyvärr har jag inte hittat den där flickan än. jag vet att jag kan ha svårt att ta för mig och gå och flirta på allt och alla, men behövs det verkligen? jag har hört av många att det hittade sin kärlek när de slutat leta, men det känns som att ge upp. vad tycker ni jag ska göra? har ni något tips som kan göra mig lyckligare så dela gärna med er av dem![smile]

over and out, hoppas det blev förståligt.

Spana också in:

Matt3:

läste du hela inglägget?


Ja de gjorde jag och som vanligt är du en kille / tjej som gör en sån här tråd och bara skriver sina plus men inga minus . Hur skall du då kunna få ett bra svar ?

Dem som inte hittar kärlek har väl antagligen problem som inte den ser själva. Jag har själv samma problem, men jag är mig smart nog att förstå de själv. Jag börjar långsamt förstå mina problem varför jag inte lyckas, du får väl ta reda på de själv ingen i tråden kommer kunna svara på vem du är ens och vad de är för fel.
cannabis:

som vanligt är du en kille / tjej som gör en sån här tråd och bara skriver sina plus men inga minus . Hur skall du då kunna få ett bra svar ?


cannabis:

Dem som inte hittar kärlek har väl antagligen problem som inte den ser själva.


du sa det själv, jag ser dem kanske inte. kan väl lista de jag kan tänka mig.

jag är för snäll
inte den som är bäst på att ta första steget i nya bekantskaper
får ibland dålig självbild
dricker inte alkohol, pga själ som inte har med att jag inte vill (gör att jag blir mindre avslappnad vid såna tillfällen)
vardagarna är ganska fullproppade med skola och träning
är inte den som sticker ut vid första mötet

där har du några. är det lättare att hjälpa nu?[smile]
Matt3:

där har du några. är det lättare att hjälpa nu?[smile]


Nej de är inte lättare hur vet man vad du tar upp för samtalsämnen?
Hur vet man din politiska inställning?
Hur vet man om du är fjollig eller macho?
Vilken sorts brudar gillar du ?
Vad gör dig intressant?
Har du gemensamma intressen?
hur gör du när du tycker om någon?
Har du mycket pengar?

Du fattar säkert de finns frågor som blir olika poäng för olika tjejer du kanske satsar på fel hästar helt enkelt.
Mitt råd är att vara "aktiv" och då menar jag inte att du ska springa runt och ragga på alla brudar du stöter på, men försök att prata med olika du stöter på och gör inte någon big deal av det. Du måste liksom visa dem att du finns. Låt ditt självförtroende växa fram, för det är där det mesta sitter.

För vänder man på steken och ser det från sitt eget perspektiv, så brukar det visa sig att tystlåtna och tillbakadragna tjejer inte ter sig vara lika attraktiva, kanske är dem det, men vi ser dem ju inte, vi lägger inte märke till dem.

Detta tycker jag du ska ha i åtanke. Självklart kommer du inte bara få tjejer sådär, hur lätt som helst, men dina chanser ökar definitivt. Och VÅGA, våga göra fel och göra bort dig, vad är det versta som kan hända liksom, att du får dissen och måste gå vidare. Visst det svider ett tag, men då har man iaf försökt och behöver inte sitta sen och klandra sig själv för att man aldrig försökte. [cool]
Jag är nog den siste personen som ska skriva här då jag är i samma sits som dig. Jag tänker dock inte det minsta på det, och så länge jag inte är olyckligt kär i någon lider jag inte av att leva det glada singellivet heller.

Glid bara runt och var dig själv så löser det sig säkert nån gång, skulle det inte bara kännas fel att ändra på dig för att tjejerna ska flockas?

När du väl träffar någon blir det säkert någon riktigt trevlig också som du kommer vara med längre än vad de ytliga speed dateing-människorna brukar vara med varandra.
stylebird:

Mitt råd är att vara "aktiv"


det är faktiskt nånting jag jobbar på. har insett att man inte får något gratis här i livet, och det gäller på alla plan.

JPehrson:

Matt3: du verkar vara en skön kille, tjejerna kommer med tiden, jag lovar kom ihåg att tålamod är en dygd


håller tummarna^^

StrawberryCosmos:

Tözen: För snälla killar brukar ses som tråkiga och omanliga.


har hört det med, men jag tror det är en liten skröna. jag tror inte att det är snälla killar som är det som skrämmer iväg tjejerna, utan killar som inte syns. syns man inte finns man inte.

Chickfactor:

du verkar självgod


'

problemet med sverige är att man kan räna upp tio saker som är dåliga och en som är bra och man blir kallad självgod. jag har 20,0 i betyg efter 2,5 år på gymnasiet så jag anser mig ganska smart. jag är absolut inte den som stoltserar med mitt betyg, utan när folk frågar brukar jag svara att jag har bra betyg eller något liknande för att inte verka SJÄLVGOD. nu bad du dock om det och jag ville visa att jag hade nån fakta bakom det. jag är nöjd med mitt utseende, och jag är jätteglad för det. för några år sedan var jag det inte alls. jag vet inte om det är mitt tänkande eller mitt utseende som förändrats, men kan jag inte få säga att jag inte tycker att jag själv är ful?