Forumet - Att komma för fort

Att komma för fort

2013 0 26
Jag är 19 år och har aldrig haft sex. Det har helt enkelt aldrig blivit av. Ett av orosmomenten är att jag säkerligen kommer att komma för fort, kan komma typ efter mindre än 1 minut by hand om jag så vill. Det räcker nog typ med att hon tar i den.....så inget förspel för mig [sad].

Min fråga är dock; hur gör man för att inte komma så fort? Jag kan hålla mig om jag fokuserar (har tränat på det) men man vill ju vara avslappnad när man har sex.

Spana också in:

Buddah:

Finns väl glidmedel med en gnutta bedövningsmedel i tror jag.


Oh my...

Mawns:

Enkelt. Först kommer du en gång, sen så fortsätter du med sexet.


Ja men är det inte svårt att få upp den igen efter en orgasm? Man tappar ju ialf lusten [sad] ...men det gäller ju så vitt jag vet bara vid onani, vilket är ganska tråkigt iofs.
Taskmannen:

dubbla kondomer för att få mer tryck på kuken vilket gör dig mer tålig


^^ bara de inte klämmer till kuken så att blodet inte kommer fram hahaha

EDIT: Vet egentligen inte vad jag väntar mig för mirakelsvar, men att träna genom att runka på orgasm-gräns är väl ett alternativ. Det känns dock kanske lite överseriöst att gå på runk-gympa varje dag [bigcheers]
Buddah:

Annars så återstår det ju att träna upp PC-muskeln så du helt enkelt kan korka igen banan när du känner att du är på gång ;>


Hur gör man det? Är det när man kniper medans man pissar? Jag har helt slutat runka nämligen, så jag kommer oftast sjukt fort när jag har sex, hinner det gå mer en än vecka mellan varje gång så är man så överkåt.