Forumet - att kritisera någon som råkar vara från Israel

att kritisera någon som råkar vara från Israel

2563 0 24

Spana också in:


Chib: kritisera någon som är svart
kritisera någon som är bög
kritisera någon som är tjej
kritisera någon som är troende
kritisera någon som är funktionshindrad
etc

det blir alltid samma utgång, även när egenskapen inte alls är relevant.
Dock extra känsligt om politikern råkade vara sionistisk. Antisemtism=hat mot judar
Ser ej hur mannens uttalande var 1 hatbrott

kukoxo:
Dock extra känsligt om politikern råkade vara sionistisk. Antisemtism=hat mot judar
Ser ej hur mannens uttalande var 1 hatbrott

ser inte hur det är ett hatbrott av sionistiska skäl, åtminstone. däremot kan man fråga sig om att det inte i viss mån är hatiskt att uttrycka sig med de ord han gjorde. personligen tycker jag att det var  ganska osmakligt. inte heller köper jag att ursäkten om försöket till att vara informativ, då fb-statusen explicit innehöll "gud är rättvis" angående att Sharons vegetabiliska tillstånd; att blodpuddingssägnen rättfärdigande koman.  isf ville han vara informativ kring vad han tyckte om Sharon ponerat att sägnen var sann.

Chib: har antisemitiska grunder

De enda semiter i den israeliska regionen är de som israel bombar i gaza, sisådär 99% av alla judar i Israel har rötter i kazarriket och tillhör inte den semitiska folkgruppen, tycker alltid det är underligt att antisemiterna anklagar alla andra för att vara som dem

zox: hahah i feel ya. har råkat ut för det förr. men så är det med i princip alla som har en stark nationalkänsla. Attackerar man deras "land" så blir de kränkta på en fundamental nivå och svarar på samma retoriska nivå som de tror att man utsatt dem för
Fast nu fick ju dom sitt land p.g.a att de hade världens största offerkofta iom WW2

Så tröttsamt. Allt jagande på nätet efter personer med en offentlig post här och en naktposition där gör mig så matt. Du kan snart inte släppa en fis utan att hela sverige måste få veta om det. 

Själva innehållet i kommentaren bryr jag mig inte nämnvärt om. Men det går ju att tvivla på om det var en direkt attack på ariel sharon som person eller det judiska folket.