Forumet - att leva i ett helvete

att leva i ett helvete

1223 0 16

                                     Att vara en tonårstjej.

Jag tror att tonåren är dom absolut jobbigaste åren i ditt liv. Allt som händer i kroppen,socialt och speciellt mentalt. Jag som är tonåring i detta nu lever bokstavligen sittandes i en bergodalbana. Upp och ner jävligt snabbt hela tiden.  Ena stunden vill man bara hoppa omkring,skratta och gråta av glädje bara för att allt är bra, inga problem det är den skönaste känslan som finns. Andra stunden står man där gråtandes med rakbladet mot armen. Ångesten tar över, det händer alla. Vissa faller för det andra kan stå emot. Alla ideal är ju sjukt,all press från skolan och omgivningen. Känslan när föräldrarna är besvikna,kompisarna vill aldrig veta av en igen, alla vänner man har kvar går på droger.

Att plattången är sönder eller att sminkväskan är bortglömd det är för vissa tjejer att världen faller sönder, tankarna som går, alla kommer hata mig, klanka ner på dig och skratta för att du inte har smink och platt hår. När jag sover hos Kajsa egentligen betyder jag ska vara ute hela natten i januari. Man står där ute och fryser med vännerna som skickar omkring vodka flaskan som dom nyss hämtat upp av langaren. Alla dricker ingen tvekar. Alla dricker för att glömma vilket helvete som egentligen pågår. Man flörtar lite med den äldre killen i gänget för att han möjligtvis kan köpa u cigg från kiosken mittimot. Sen sitter man där ute på marken med vännerna som är packade eller höga. När man kommer hem och pappa är totalt förbannad för att man glömde släcka lampan. Han skriker på en som att man skapat 3 världskriget. Då kommer ångesten tillbaks igen när man insett att skolan börjar imorgon. man vill bara dö.

det här vara bara lite av vad jag skrivit om mitt liv,vissa kan säker känna igen sig på något sätt .

=( har varit i den situationen jag med 

bryt de destruktiva och ohälsosamma relationerna!! det är så mkt bättre att vara hemma, dricka te o lyssna på musik/läsa än att huttra ute med några bekanta från ett annat kvarter och dricka smuggeldricka för att man ska bevisa att hej jag e cool

be vänner som bara förstör för dig o ditt måend att dra åt helvete och återuppta aldrig kontakten igen. än en gång, hellre ensam hemma med typ pappa 

pma om d e något mer, kram!!!

Spana också in:

tonåren är en väldigt svår tid med all press man får från andra och delvis den press man sätter på sig själv. tricket är bara att försöka ta sig igenom alla utmaningar som tonåren besitter. vissa klarar av det, vissa inte. vissa lever i det helvetet nu och till alla dem som gör det har jag bara en sak att säga, håll ut.

tva hellre hemma och mys med dina föräldrar framför tv:n eller en bok ist för att va ute och supa med dina så kallade vänner. du förstör bara din kropp och blir glad för stunden tills du inser "fuck det där va dumt".

Diamond: tonåren är en väldigt svår tid med all press man får från andra och delvis den press man sätter på sig själv. tricket är bara att försöka ta sig igenom alla utmaningar som tonåren besitter. vissa klarar av det, vissa inte. vissa lever i det helvetet nu och till alla dem som gör det har jag bara en sak att säga, håll ut.t

va hellre hemma och mys med dina föräldrar framför tv:n eller en bok ist för att va ute och supa med dina så kallade vänner. du förstör bara din kropp och blir glad för stunden tills du inser "fuck det där va dumt".
vis diamant må jag säga

hallojsan123:

                                     Att vara en tonårstjej. Jag tror att tonåren är dom absolut jobbigaste åren i ditt liv. Allt som händer i kroppen,socialt och speciellt mentalt. Jag som är tonåring i detta nu lever bokstavligen sittandes i en bergodalbana. Upp och ner jävligt snabbt hela tiden.  Ena stunden vill man bara hoppa omkring,skratta och gråta av glädje bara för att allt är bra, inga problem det är den skönaste känslan som finns. Andra stunden står man där gråtandes med rakbladet mot armen. Ångesten tar över, det händer alla. Vissa faller för det andra kan stå emot. Alla ideal är ju sjukt,all press från skolan och omgivningen. Känslan när föräldrarna är besvikna,kompisarna vill aldrig veta av en igen, alla vänner man har kvar går på droger. Att plattången är sönder eller att sminkväskan är bortglömd det är för vissa tjejer att världen faller sönder, tankarna som går, alla kommer hata mig, klanka ner på dig och skratta för att du inte har smink och platt hår. När jag sover hos Kajsa egentligen betyder jag ska vara ute hela natten i januari. Man står där ute och fryser med vännerna som skickar omkring vodka flaskan som dom nyss hämtat upp av langaren. Alla dricker ingen tvekar. Alla dricker för att glömma vilket helvete som egentligen pågår. Man flörtar lite med den äldre killen i gänget för att han möjligtvis kan köpa u cigg från kiosken mittimot. Sen sitter man där ute på marken med vännerna som är packade eller höga. När man kommer hem och pappa är totalt förbannad för att man glömde släcka lampan. Han skriker på en som att man skapat 3 världskriget. Då kommer ångesten tillbaks igen när man insett att skolan börjar imorgon. man vill bara dö.det här vara bara lite av vad jag skrivit om mitt liv,vissa kan säker känna igen sig på något sätt .

om du vill prata finns jag här för dig. jag har varit med om jobbiga skol år. jag skippa från 3 till 9 för att jag blev mobbad av lärare, blev mobbad och grovt misshandlad många gånger och blev nästan mördad av nåra äldre klassera. vad du än gör så är ta livet av dig ingen ut väg. du måste kämpa, hitta nånting som du tycker om att göra och gör det. har du en dröm, så all i din makt för att få de upp fylld. gör dagen till din dag, sårar nån dig. skratta åt dem. livet blir lättare, lita på mig det blir det. skit i vad klassen gör du är du och du är unik det finns ingen anan som dig på denna jord och det kommer det aldrig finnas. studier så du kan få ditt dröm jobb =)