Forumet - Att övertala sin mor att köpa hund!

Att övertala sin mor att köpa hund!

6743 0 54

Spana också in:

Ja men då så. Vill du ha en hund som är din? I så fall får du ju visa att du kan ta ansvar och grejer. Städa rummet och göra läxan [y]
Erbjud dig gärna att betala lite också, om du har några pengar. Du kan säga att hon är tjock och skulle må bra av lite promenader med hunden.
och vi talar om att skaffa en Amstaff...

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Unexpected:

Städa rummet och göra läxan


kommer inte att funka :/

Unexpected:

Du kan säga att hon är tjock och skulle må bra av lite promenader med hunden.


har sagt och efter de har hon köpt ett motionskort -.-
turkii91:

och vi talar om att skaffa en Amstaff...


Jävlar, jag visste det. Jag tänkte att han ska säkert bara ha typ en amstaff och vara koooool inför sina polare. Men om du som du säger älskar hundar så får jag väl tro på det. Det är ganska mycket jobb med en sådan hund. Varför vill hon inte ha?
turkii91:

Hon vill inte ha för att de "ÄR" för "mycket" jobb för en liten hund -.-


Du är sexton år, om du verkligen vill klarar du av att ta hand om en hund och ge den ett bra liv, speciellt med din inställning. Och hon kommer säkert inte ångra sig efteråt om du uppfostrar den ordentligt, påpeka det för henne. Fast du kanske vill dela ansvar med din mor? Då blir det ju ännu svårare att övertala..

turkii91:

Hundar är inga "leksaker" ffs...


[smile]
turkii91:

Rottweiler/schäfer, Jack Russel och en Amerikansk bulldog


Då har du åtminstone en bra grund. Snacka med morsan och hör om du inte kan förhandla fram något. Även om du inte får skaffa en egen nu, så kanske du får det om 1-2 år. och då är du äldre och dessutom mer mogen. Jag vill itne behöva höra om en till unge som blivit biten av en mentalt ostabil hund som fått för lite motion, och en för dålig flockledare som husse.[y]
turkii91:

Att övertala mamma att köpa en hund?


Jag lyckades...Men det tog 14 år. (Jag är inte bortskämd)
Nä men jag visade mitt intresse för hundar jag studerade hundarnas beteende och raser och kunde allt som flytande vatten, jag sken upp så fort jag såg en hund och snackade hela tiden om hundar med mina föräldrar. Till slut fattade dem att jag skulle inte tappa intresset för hund ifall de nu bestämde sig för att köpa en till mig..

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Men i för sig är du ju sexton år , gå och köp en hund själv für fan! [wink]