Forumet - Att pausa förhållandet...

Att pausa förhållandet...

220 0 16
Vad har ni för åsikter kring det här med att ta en paus från varandra i ett förhållande? Löser det någonting? Eller kan man lika gärna bara göra slut? Kan det bli en nystart och ha positiv effekt, eller finns alla problem kvar oavsett om man pausar eller inte?

Spana också in:

Jag tror inte att en paus som i att "åh nu lever vi som att vi vore singlar" lalala.

Men jag tror att det kan vara bra att ta en paus och tänka igenom saker när konflikter blivit för infekterade, eftersom det enligt mig inte är så jättebra att bråka när man är upprörd och hetsig [cute] Men problemen finns ju fortfarande kvar, eftersom de inte löser sig själva [crazy]

Och ibland kan man behöva ge varandra utrymme i förhållandet.
Grundproblemet i många svajande förhållanden är att man inte tillägnar tillräckligt mycket tid med varandra, att ta en "paus" är helt klart ett tydligt tecken på fel navigering.

Bestämmer man sig att förhållandet mirakulöst ska räddas så krävs det att båda parter ger varandra tid tillsammans och gör det helhjärtat. Det vill säga: Prioritera ingenting annat främre än förhållandet.
min pojkvän för längesen när jag ännu inte ens fyllt arton gjrde slut ´med mig ganska brutalt efter 8 månader. någon månad senare kommer han tillbaka och säger att han trodde att även jag tog det som "bara en paus" (svårt att missförstå saker som: det kommer aldrig bli vi igen, jag vill nog inte träffa dig på väldigt länge. osv) lol.
jag hade ju uppfattat det som sas och inte det han menade men trots allt tog jag tillbaka honom och förlorade mycket med det.det höll ca 5 månader när jag dum som jag var godtog allt han gjort :) men ja, var korkat av mig. vi hade ju redan från början visat för varandra att det inte gick eller något för att sedan återförenas. vi var arga osv.

men ja, det var ju när JAG var ung
längesen :)
tips: paus = död
mediakatt:

Tar någon faktiskt pauser i förhållanden och vill att de ska vara pauser?


Har gjort detta [cute]

Det skapades en massa problem som bestod av yttre omständigheter (jobb, skola, distansen, livssituation osv) och som inte kunde påverkas. Dessa var väldigt påfrestande och slitsamma för förhållandet. Då körde vi en "vi tar ett steg tillbaka, lägger fokus på de yttre omständigheterna som stör och så ses vi när vi har tid och ser hur förhållandet mår då". Mer eller mindre [crazy]

Dold text: (fast ok, blev nog ingen riktigt paus pga vi hade ju kontakt under tiden och pratade när det fanns tid/möjlighet)