Forumet - Att ringa sjukvårdsupplysningen

Att ringa sjukvårdsupplysningen

360 0 22
Alltså, är jag den enda som ringer sjukvårdsupplysningen för minsta lilla? Och när de sedan säger "allt är okej, du behöver inte oroa dig" så blir jag jätteskeptisk? Jag är det. De verkar så lugna. Och okunniga. Hm.

Jag vet inte. Är en skeptisk varelse. LITAR NI PÅ SJUKVÅRDSUPPLYSNINGEN?

Spana också in:

Nintendos BFF:

ni tjejer är alltid så hypokondriska asso


Mäh [sad] läskigt ju. När man själv är panikslagen över nåt och tanten i luren låter onaturligt lugn och bara skakar bort det!!!

Som en gång när tanten insisterade på att jag var gravid och jag sa NEJ och vetu va NÄÄ JAG VAR INTE GRAVID. Kolla, de kan ha fel. [sad][sad][sad]
ainos:

Hur hänger fittan ihop med astmabesvär?


Var skilda gånger men hängde nästan ihop pga var typ astmabesvär i några dagar (kunde inte hålla någon mat i magen och fick hostslemattacker - fick ångest pga det och personen jag var med) och dagen efter det blev bättre med astman så fick jag extrema smärtor i underlivet som visade sig vara cysta [cool] Love it.
g*nus:

Var skilda gånger men hängde nästan ihop pga var typ astmabesvär i några dagar (kunde inte hålla någon mat i magen och fick hostslemattacker - fick ångest pga det och personen jag var med) och dagen efter det blev bättre med astman så fick jag extrema smärtor i underlivet som visade sig vara cysta Love it.


Men gu [surprised][surprised][surprised] löste sig hoppas jag????
mmmmmmmmmmm har ringt typ två ggr

är rätt hemskt att behöva göra
men vadfn nu kan jag knappt prata pga svårt att andas eller har haft så rätt jävla länge men tydlig1 såg mina resultat på spirometrin "rätt" bra ut sade sköterskan men jag fick ej testa med astmamedicin men jag hade så svårt att andas och sådan ångest av att vara där att jag ej bad om det heller. ville bara uuuuuuuuuuuut. mitt sällskap var lite segt och jag blev frustrerad men jag sade inget pga hen rappade på sedan
måste anstränga mig och ringa vårdis och be att få göra igen med astmamedicin eller ngt. vad fn annars ska man göra liksom..................... man vill ju leva
ainos:

LITAR NI PÅ SJUKVÅRDSUPPLYSNINGEN?


Nja, har bara ringt en eller två gånger, och vid båda tillfällena har svaren inte känts speciellt övertygande, lite lugnande, men långt ifrån "jaha, men så är det nog!".

Detsamma gäller visserligen mitt enda snack med en psykolog:ish-person, det kändes som hon sa vad hon borde säga, snarare än ett svar som var "för mig". Visst kändes det bättre efteråt ändå, men det hon sade som kändes vettigt hade jag redan tänkt själv, och det hon sade som inte kändes ett dugg rätt, det fick mig mest att tvivla.

Men nu var det där bara en gång, det vore nog ganska givande att träffa någon på det sättet oftare, som får bättre förståelse, kan nog vara utvecklande!