Forumet - Att rösta ned svar i frågetrådar

Att rösta ned svar i frågetrådar

1360 0 42

Ibland är det jättebra svar som blir nedröstade och rätt värdelösa sådana som blir uppröstade. Detta beror ju på användaren som skrivit det och det är ju synd.

Brukar du rösta ned bra svar för att du inte gillar användaren som skrivit det?


Istechetvåpunktnoll: Har du blivit nedröstad ofta?

on topic så brukar jag rösta ned allt av princip, pga tycker frågefunktionen inte är så himla optimal alls, överhuvudtaget
kan egentligen inte säga ja eller nej där pga brukar inte återvända och kolla om jag inte blivit citerad, men det händer nog.

ja lite så. dock borde ts vara den enda som kan rösta ned upp kanske.

Spana också in:


isola: Ibland

Beror självklart på innehållet i kommentaren också. Har både röstat upp och ner personer jag inte gillar om de skrivit saker jag anser bra inom trådens ramar. Men det händer ibland att jag röstar ner personen om jag inte gillar hen ifråga, eftersom det lär korrelatera till det som gör innehållet dåligt. Anser det inte som mitt problem användaren anser sig förolämpad.  

På sätt och vis. När trådar går in för att vara tramsiga röstar jag också tramsigt. Men är den seriös och uppriktig från början så blir det annorlunda, då röstar jag seriöst. Sedan spelar det sällan roll vad som skrivs, folk orkar ju inte läsa mer än två rader text ändå och tänka till om man fick för sig att lägga ner tid på ett bra svar ändå.