Forumet - Att sexa eller inte sexa, det är frågan!

Att sexa eller inte sexa, det är frågan!

2125 0 52
I högstadiet blev jag kompis med en snygg jämnårig tjej som heter Sofie, vi hade sex några ggr men inga känslor uppstod så vi förtsatte att bara vara kompisar vilket vi fortfarande är.

Ungefär samtidigt flyttade min pappa ihop med sin nya och jag fick en plastbror som heter Christoffer (Stoffe) som är 2 år äldre än jag.

Stoffe och Sofie blev ihop och har varit ihop i lite över ett år nu, så länge är allt bra.

För några veckor sen frågade Sofie och jag kunde tänka mig att ha trekant med henne och Stoffe, och eftersom jag inte trodde att det fanns en chans på jodren att Stoffe skulle gå med på nått sånt sa jag ja.

Idag fikade jag med Sofie och hon berättade att Stoffe sagt att det var ok med trekant och han föredrog mig främför någon annan kille då han vet att jag är bisexuell och att jag inte är intresserad av Sofie och ingen svartsjuka kan uppstå.

Nu har jag målat in mig själv lite i ett hörn, på ett sätt vore det coolt att testa, men samtidigt är jag lite feg.. [surprised] Det är ju inte direkt incest eftersom vi inte är släkt, även om vi är "typ" som brorsor. Och Stoffe ser ganska bra ut så inga problem där, men det känns ändå wierd, och så känns det jobbigt att banga ur när jag redan lovat med..

Vad skulle ni göra?

Spana också in:

Filip92:

Det är ju inte direkt incest eftersom vi inte är släkt, även om vi är "typ" som brorsor. Och Stoffe ser ganska bra ut så inga problem där, men det känns ändå wierd, och så känns det jobbigt att banga ur när jag redan lovat med..

Vad skulle ni göra?


Dude, sluta säga att du är bi om du aldrig prövat med en kille tidigare.

Såna där labels fuckar det bara för en xD
Greger_EFG:

sluta säga att du är bi om du aldrig prövat med en kille tidigare


Såg Magnus Betners tal till nationen i förrgår där han säger, om du inte kan säga att du är bi när du inte testat med samma kön hur kan du då säga att du är hetro om du är oskuld

Som svar på frågan känn efter vill du för att du vill ha sex med dom eller för att du sagt ja?
Tänk på konsekvenserna med;)
Good Luck;)