Forumet - Att skapa sig ett nytt liv

Att skapa sig ett nytt liv

240 0 4

Man kanske kan börja med ett enkelt hej, jag vet inte, detta blir mitt första inlägg så ni får ursäkta att jag inte förstår alla interna ungdomar.se saker som kan tänkas finna.

 

Hej.

 

Jag skrev nytt i en av trådarna och tänkte att jag kunde skapa mig en egen för att kanske bolla lite tankar och idéer med andra vilsna ungdomar. Det är nämligen som så att jag ganska nyligen kommit hem från ett behandlingshem (jag vill helst inte att det ska kretsa om just det så var så snälla att inte fråga om det) och har tidigare varit inlåst på psyk. Jag har alltså inte levt på över ett år, och nu så är det meningen att jag ska leva men jag har glömt hur man gör. Min problematik hindrar mig förstås (heller inget jag vill diskutera) men nu för tiden så kan jag röra mig ute bland folk, åka buss, tala med folk och så vidare trots vissa svårigheter. Det är, bättre nu.  Men jag är ensam, fruktansvärt ensam. Mina gamla vänner är inget vidare, våran relation har varit ganska ytlig och vi kan inte relatera till varandra, det enda vi talar om är minnen och det kan man inte leva på hur länge som helst. De är upptagna med sitt och har inte riktigt tid med mig. Jag hyser inget agg mot dem, det blir nog bäst så.

Då är internet bra att ha, jag har stött på många fina personligheter men dessa människor är flyktiga, de kommer och går och är svåra att fånga. Och folk är, som sagt upptagna med sitt. Jag skrev tidigare en retorisk fråga.

 

"Om det finns något sådant som själsfränder, och inte på ett romantiskt vis utan en vän, en bästa vän. Jag har inte funnit min, finns denne? Kommer jag någonsin att träffa denne? Jag får så till att finna nya plattformer, jag börjar skolan snart igen förhoppningsvis, det är en början. Jag försöker åtminstone. Detta är trevligt, att tala över nätet, jag har stött på många fina personligheter men jag saknar det fysiska, att sitta bredvid någon, se, höra och kunna röra vid en annan människa. Få bekräftelse på så vis, en blick, ett leende, skratt eller en knuff och framförallt, att få höra till"

Där fick ni en del att bita i. Tack för mig.

Spana också in: