Forumet - Att skriva om sin värsta farhåga

Att skriva om sin värsta farhåga

161 0 0
[Förlåt, kan ha postat i helt fel kategori.]

Jag har iallafall fått i uppgift att skriva en väldigt lång berättelse, den kan handla om precis vad som helst.

När jag åkte hem igår (som vanligt sitter jag och tänker på allt möjligt) och kom helt plötsligt att tänka på hur jag skulle reagera om jag, just då, skulle få ett samtal från akuten om att min mamma ligger och är döende/har dött. (Varit med om någon olycka t.ex)

Självklart skulle jag reagera mycket negativt på det, men hur skulle jag uppleva allting omkring mig? Vad skulle jag göra, skulle jag lyssna vidare på mobilsamtalet, skulle jag lägga på, skulle jag trycka på stopp-knappen och rusa ut ur bussen mitt i ingenstans och kasta mobilen i golvet, och i efterhand komma på: varför kastade jag mobilen i golvet? Vilka miljontals tankar skulle surra runt i mitt huvud?

Självklart är detta något jag aldrig vill vara med om, även fast min mamma faktiskt kommer att dö en dag.

Jag funderar på att skriva om detta. Inte just den händelsen, utan från hur dagen började, som en helt vanlig dag. Till att senare uppleva detta jag skrev om, och vad som hände senare, dagarna efter, hur jag skulle känna. Hur jag skulle tänka, osv.

Jag bryr mig inte huruvida ni skulle finna det intressant att läsa eller ej, då detta ändå ej är något jag planerat att låta andra än min lärare läsa. Men tror ni att det är bra för mig att skriva om detta?

Självklart kommer det att bli väldigt känslosamt, men samtidigt kanske det är bra att få det "ur mig" då jag ibland tänker på detta och mår dåligt.

Samtidigt, jag vet inte vad/om jag tror på något som ödet/tur i livet osv, men tänk om detta skulle påverka något? Tänk om jag faktiskt skulle vara med om just denna händelsen, tänk om det är en synsk förmåga jag har?
Av den kanske larviga anledningen är att jag lite rädd att skriva om det. [blush]

Nu vill jag höra era åsikter om detta.

Tråden har inga svar… än.