Forumet - Att sova med den man älskar

Att sova med den man älskar

685 0 30
Hejsan!

Om man inte får sova över med sin pojkvän/flickvän för sina föräldrar, skulle ni accpetera de då?

Om de är ett ytligt och oseriöst förhållande som bara bygger på sex så tror jag inte att det skulle hålla, men om man verkligen gillade varann, är man värd att vänta på då, tills man får sova över, och tills föräldrarna ser att de är okej.?

vad tror ni?

Spana också in:

Pnilsson:

Om man inte får sova över med sin pojkvän/flickvän för sina föräldrar, skulle ni accpetera de då?


Om jag var under 18 hade jag varit tvungen att acceptera det. Nu är jag 21, men bor fortfarande hemma, vilket betyder att mina föräldrar har rätt att bestämma vissa saker angående mitt liv. Inte allt såklart, men hur länge jag är ute på kvällen till exempel.

Nu kanske dom flesta tycker att det här är konstigt, men jag tycker at man får ta hänsyn till varann om man bor i samma hus. och om man är en familj. Det kan gälla vänner/rumskamrater också. Självklart kan man strunta i varann och bara komma och gå som man vill, men tycker det blir en trevliga stämning om man kan komma överens litegrann.

Hade jag varit femton år hade jag accepterat om mina föräldrar sa att jag inte fick sova över hos min kille. Det hade jag varit tvungen till. Du kan ju vara med honom annars, varför just på natten? Är killens föräldrar med på att du sover där, hur gammal är han? bor han ensam kanske?