Forumet - Att störa när SD-are håller tal

Att störa när SD-are håller tal

14441 1 130
Vi lever ju i en demokrati och alla ska få komma till tals, men vi måste ju ändå vara på vår vakt mot rasism så därför är det ju rätt, i mitt tycke, att begränsa SD:s framfart. Dock är de ju inte öppet tillnärmelsevis lika illa som SVP, men ändå.
Men blir kanske SD  endast martyrer som tjänar på allt bojkottande av dem?

m3lodon

Senast ändrad 13 May 2014, 08:59 av André Vifot Haas
Ingen vågar visa vad de röstat woppwpp men då gör lilla jag det då.

isola: Det är rätt att störa dem när de kommer in på ämnen där de har inhumana/andra åsikter, men inte annars
Röstade på detta även om det kanske tog emot lite.. men vi lever ju trots allt i en demokrati. Har dock inget emot störande av dem då Sveas hälsa ju är viktigast. Typ. Är lite kluven.

isola: Det är rätt att störa deras tal pga
Inhumana åsikter. Något som dom vill hålla undan från media och allmänheten och i stället tala om annat. Dessutom tvingar dom mer eller mindre sina åsikter på folk som känner sig kränkta av deras närvaro genom exempelvis besök på skolor och hos vårdpersonal. Kan väl gott få lite av sin egen medicin då...


Gifen fick mig att skratta.


http://www.gp.se/nyheter/vastsverige/halland/1.2368308-tysta-protester-motte-sd-i-kungsbacka


Det som fick mig att skratta i den artikeln är att han inte kunde erkänna dom som vänt honom ryggenHjärta


Jag vill gärna tro att många tar sitt förnuft till fånga ju närmare valet kommer, att det är därför SD nu börjat tappa, men har svårt att tro det.


Jag kräks på tanken att en del av min skatt går åt allt polisbeskydd av åkesson och andra, om det så bara är en krona på är år så är det en krona för mycket.


Jag tror dock inte så mycket på att man spelar SD i händerna och att dom blir martyrer genom att störa med tanke på att SD just nu verkar tappa röster.


Hjärta

Spana också in:

Låt dem bara vaGråter ni är så jävla pk, mår illa av att se detGråter och de är inte rasister för sista gången hade de varit det hade de hatat just negrer eller asiater men nu är det invandring i allmänhet och det gäller även danskar, tyskar och engelsmän som ju är ariska.


Jag säger inte att jag sympatiserar med dem, det som stör mig är när ni moralkärringar har fel bild, snälla kan ni inte bara växa upp och bli realister, som jag :( jag är så mycket mognare än er.
Sen är det ju sandlådenivå att störa någon bara för man själv inte har något motargument.

För att göra en sak tydlig: jag sympatiserar inte med nån men jag tycker ändå att rätt ska vara rätt. Det är människor vi pratar om, låt dem framföra vad de har på hjärtat.

kebu12:
Jag antar att människor som inte tycker att Jimmy Åkesson eller andra SD:are skall komma till tals, tycker det är helt okej när människor med "fel" åsikter tystas ner i Iran, Saudiarabien, Afghanistan...
Förstår inte riktigt den här jämförelsen, hur kan en jämföra en samling människor som faktiskt utnyttjar sin lagligt garanterad rättighet för att påverka och visa missnöje/ställningstagande med statlig censur, fysisk straff, fängelse osv?  Det är trots allt inte en privatperson som står där och talar, utan någon som faktiskt kan påverka samhället/lagarna och Sveriges framtid, och en har all rätt att vilja påverka det
isola: Det är rätt att störa deras tal pga
Det är ett sundhetstecken att folk protesterar mot ett fascistiskt och rasistiskt parti. Det är också ett sätt för människor som vill engagera sig för ett bättre samhälle att hitta varandra. Väldigt mycket politiskt oengagerade människor kommer på protesterna mot SD och fortsätter sedan att engagera sig antifascistiskt på andra områden. Det bygger upp och stärker den antifascistiska rörelsen i Sverige och vanligt folk får möjlighet att engagera sig i politiken mot något dåligt som påverkar väldigt många av oss. Det tycker jag är bra för demokratin. Passivitet och likgiltighet försvagar demokratin.

Att SD skulle gynnas av protesterna mot dem är bara fånigt. Då skulle de väl inte vilja förbjuda protesterna?

Folk röstar inte på ett parti för att de tycker synd om dem. Man röstar på ett parti för att man sympatiserar med deras politik, eller för att man vill protestera mot andra partier. Jag tycker det är både förminskande och fördummande mot SD-väljare att hävda att de inte skulle rösta på politiken. Tror nån på riktigt att de bara "Alltså jag är ju inte rasist utan tycker vi ska ha öppna gränser och ett solidariskt Sverige, men jag tycker så synd om Jimmie Åkesson för att nån kasta en tårta på honom att jag ska rösta på rasisterna"?

Correh: Det är självklart fel, vill vi ha en fungerande demokrati? 
Då måste vi låta folk få framföra sina åsikter.
Vänstern är vidrig.

Ja jag sympatiserar med SD, har röstat SD i två val och kommer att göra det igen.
Här är en man som står upp för sin grej, om jag delar åsikt med honom eller ej är inte rellevant. Men han säger vad han tycker och följer inte den här pk-strömmen som ni andra. Jag respekterar honom.