Forumet - Att ta första steget...

Att ta första steget...

529 0 4


Jag träffade min drömkille för två veckor sedan, jag insåg det inte där och då men efter att han åkte iväg så blev jag helt stormförälskad. Jag har drömt om honom sammanlagt 4 gånger varav den senaste var förra natten. Han är nästan fyra år äldre än mig men i skrivande stund är jag 18 år och han är 21 år gammal. Han och jag har vuxit upp tillsammans så vi vet vilka vi var sedan innan, jag träffade honom på krogen på en ondagskväll nu under påsklovet.

 Han kom fram och började prata med mig och jag blev lite glatt överraskad men också en aning nervös. Han är nämligen väldigt duktig i skidåkning och har fått pallplaceringar i många tävlingar som i Big Air och Slopestyle. Jag gratulerade honom för sina framgånger och sedan gick jag och satte mig med min killkompis för att ta en öl ihop. Under kvällens gång så umgås jag mycket med mina kompisar, tänkte inte så mycket på honom men sen beslöt jag och en tjejkompis till mig att gå in på dansgolvet och kolla läget och precis där vid ingången står han. Jag går bara förbi men jag och min tjejkompis tyckte det var bra drag därinne så vi ville hämta våra två andra tjejkompisar men när jag gick mot utgången stoppade han mig och började prata med mig. Jag minns inte riktigt vad vi sa till varandra men han drog med mig till dansgolvet igen och vi började dansa tillsammans. Han och hans kompisar dansade runt mig, varav de flesta av hans kompisar alla är riktigt duktiga skidåkare och jag känner igen dem flesta. Han och jag börjar till slut strula därinne och ta bilder ihop och har det jätteroligt tillsammans men sedan tänds lamporna och det var dags för stängning.

 

Vi följde med dem på efterfest och han frågade mig ett antal gånger om jag skulle följa med honom till hans lägenhet (alla skidåkare bodde i lägenheter bredvid varandra) men jag sa att vi borde stanna hos alla andra, vi hade det jättetrevligt, det var mer av en chillstämning där alla bara satt och pratade och umgicks... men när klockan började närma sig 04.30 och jag berättade att jag var tvungen att gå såg man besvikelsen i hans ögon. Jag skulle dessutom upp till tandläkaren kl 07.40... vad var grejen? Så jag och mina kompisar bestämde oss för att dra hem och han och jag kysste varandra hejdå.

Dagen efter på torsdagen sågs vi ute igen men då vinkade vi bara till varandra och log, jag var ute med mina killkompisar så jag hängde ju mest med dem och han med sina kompisar. Jag var också ute på fredagen men var så full att jag tyvärr blev utkastad så vi hann inte ses någonting och på lördagen var det "finaldagen", alla skidåkare hade varit här och tävlat så då hade han fullt upp.. Han slutade som tvåa i tävlingen så han var ju i fullgång att fira och min vän var väldigt sur den här kvällen så vi gick hem tidigare.

 

Han åkte sedan till Whistler och ställde upp i en tävling där och var där en vecka för att sedan åka till Italien och delta i en tävling där men nu har han kommit hem igen. Frågan är om jag ska höra av mig eller om det bara var en engångsförteelse? Han verkade uppriktigt intresserad av mig men vi har inte hört av varandra sedan påsklovet. Ska jag höra av mig? Vad har jag att förlora? Han är dock en av världens bästa skidåkare så frågan är om han har tid för en tjej som mig om han ändå ska dra om en vecka igen? Eller ska jag bara höra av mig för att få chansen till en riktigt rolig vecka med han om han faktiskt var intresserad och är sugen på det... eller kanske bara bli nekad..? Jag är dock skitnervös över att skriva till honom och känner att om han var intresserad så skulle han höra av sig.. men det var ju jag som dissade honom den där onsdagskvällen så han kanske inte tror jag var intresserad? Vad ska jag göra? Ska jag höra av mig till honom eller inte? Tror ni att han är intresserad av mig?

 

 

 

Inga kommentarer

Senast ändrad 22 Apr 2013, 21:15 av madeinlove
Tråden har 4 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Ja, jag vet.. men han är ju en känd skidåkare.. tror ni inte han såg mig som ett ligg bara som typ "dissade" honom sen? Tänker också YOLO och att jag inte har något att förlora. Har faktiskt hört av mig nu men han har inte sett mitt meddelande än.. får se vad han svarar sen när han ser det... Sjukt nervig.. kan inte ens somna.