Forumet - att ta konsekvenserna av ens val

att ta konsekvenserna av ens val

2317 0 22
kortfattat: vad ska jag göra?

scenario: tänk dig att din familj åkt på utlandssemester till det där stället de jämt längtar till, det som du börjat tröttna på.

istället väljer du att sommarjobba på ditt första jobb (du har aldrig ens praoat). det är bra betalt, bra arbetstider och du får grym motion.

eftersom du i början av sommaren åker på träningsläger utomlands är du rätt nöjd gällande solsemester. dessutom behöver du pengarna till att kunna ta körkort och ta studenten.

nu sitter du ensam hemma i två veckor. du ångrar ditt val.
du ångrar att du inte frågade den stränga chefen om två dagars ledigt för att kunna åka till utlandet och familjen i en vecka.

därför sitter du själv hemma i två veckor. det har gått en dag. du saknar dem redan, du som aldrig aldrig någonsin haft hemlängtan.
du, perfektionisten, inser alldeles för sent att du gjort fel val i detta i-lands-problem.

vad skulle du göra?

Spana också in:

Netherlick:

tror hon hade typ 2 dagar kvar på jobbet kanske annars är jag förvirrad oxå


flyget går endast en gång i veckan, vilket infaller på en arbetsdag. med beviljad ledighet är alltså den sista av de två bokade veckorna möjlig.


farbror gugge:

är ju awesome


om det inte vore för att alla grannar vet om detta faktum, samt är tillsagda att kolla att inga människor kommer hit på kvällen.Netherlick:

bit ihop och sluta gnälla. Se saker positivt och om du inte kan det var smartare i framtiden.


någon måste ju fylla kvoten av gnällande tonåringar med för få verkliga problem i livet för att kunna beklaga sig, är det inte så?