Forumet - Att träffa folk du lärt känna över internet

Att träffa folk du lärt känna över internet

909 2 15

Pollar är roliga.

Känns ju aningen läskigt att ta det där första steget och fråga, oavsett vilken relation man nu vill ha/har med personen.

Senast ändrad 9 Jun 2013, 13:12 av Miceparade

Spana också in:


nubbie: Jag tar tag i saken och frågar (Du röstade på detta alternativ)
I de flesta fall har det varit så. Ibland går jag nog lite väl fort fram, men personlighetstest jag gjort (och blivit INFJ) menar också på att jag har lätt för att få en bild av hur en person är, om jag gillar denne eller ej, och hittills har jag aldrig haft fel.


Har t.o.m. testat att vid två tillfällen gått rakt emot vad jag känt, och båda gångerna har varit rena katastrofer!


Det ena var en dejt, där hon skulle visa sig huslig och bjuda på mat (pasta med någon pulversås...). Om inte pulversåsen var illa nog (och brände fast som fan eftersom hon körde plattan på högsta temp hela tiden), så ville jag bara hem när hon skulle koka pasta och slängde i makaronerna direkt i kallvattnet. Detta resulterade i två centimeter med fastbrända makaroner i botten, med väldigt ojämnt resultat på de som gick att få loss. Vi såg på The Grudge 2 (bättre än väntat, och utan tvekan dejtens höjdpunkt), sen åkte jag hem.


Det andra blev ett ligg, det sämsta någonsin. Tjejen i fråga var dessutom lite knepig och... ja, ni vill inte veta. Nu jobbar hon på ett ställe jag "måste" (nåja, finns andra alternativ... men inga bra) handla. Ett tag efter ringde hon även upp bara för att säga "HEJ" (med oroväckande mörk röst, för att sedan lägga på). Fick också någon dyslektiskt lapp i min brevlåda, och varje gång vi möttes (oftast när jag gick till eller från jobbet) så fick jag blickar som gjorde att jag trodde hon tänt eld på min lägenhet! :/


Så, jag går hellre fort fram med de som verkar bra, än chansar med någon som inte verkar ha alla indianer i kanoten.