Forumet - Att välja sina vänner

Att välja sina vänner

255 0 27
Jag föredrar att inte söka mig till några speciella, i syfte att skapa relationer, utan jag finns där för de som behöver det och vill umgås med mig. Då jag inte har ett så stort socialt behov gör det mig inget om jag blir lämnad själv då och då, och jag slipper samtidigt känna mig påträngande. [y]

Väljer ni era vänner, eller låter ni, som jag, dem välja er?

Fördelar/nackdelar?

Spana också in:

Sara Nilsson:

Jag låter oftast mina vänner välja mig (Du röstade på detta alternativ)


Men det beror på. Ofta brukar det ju vara rätt ömsesidigt - man börjar snacka och kommer fram till att man nog verkar komma rätt bra överens.

Fast jag kan vara rätt passiv när det gäller vänskap. Inte direkt handlingsförlamad kanske, men jag är inte superbra på att ta initiativ och hitta på roliga saker i vänskapskretsen. Kanske är det något man borde träna lite på.
Sara Nilsson:

Om jag får fråga varför du sätter två punkter efter dina nio ord, så visst. Men mer intressant är väl varför du tycker att pollen är korkad.


Dels för att mitt inlägg utgjorde en mening vilket inte din gjorde, och för att .. (se ^^) är vedertaget som något symboliskt frågetecken. En punkt efter två ord, och jag uppfattade ditt inlägg som en uppmaning, är helt onödigt och jag antar att du kommaterar för att du försöker leka grammatiskt kunnig och auktoritärt överlägsen. Men lilla gumman, då ska jag delge dig två fakta.
- Det är inte korrekt att kommatera i onödan, vilket väldigt många tror och således missbrukar korkade fjortisar detta.
- Lämna den auktoritära överlägsenheten till oss män, tycks det låta lite klyschigt kan ni se på hur vår värld ser ut.

Summa kardemumma [tard] alien