Forumet - Att vara annorlunda

Att vara annorlunda

583 0 74
Ensam idag. Stängt av min mobil för att slippa fulla människor som ringer och har bunkrat upp med cola för ett helt år. Är det bara jag som känner mig helt vilsen idag? Som att man inte tycker om saker som någon annan gör? För så känner jag. Jag har inte längre något intresse av att vara ute och supa och väljer mer att vara ensam just för att slippa... alla. Intressant hur alla ens vänner blev fjortis runt 13-15 och själv var jag något annat. Folk är fortfarande fest galna och ja, typ det dom gör på helgerna. Så vad gör man då? Jag hatar fulla människor.

Nä jag har alltid varit tjejen som tycker om att göra saker som andra tjejer inte velat. Jag älskar sport.. jag skulle hellre valt att ha en motorcykel framför bil osv. Några vänner ska resa snart och dom vill bara ligga på stranden och sola, själv vill jag dyka och göra fallskärmshoppning. Jag älskar historia :) Och att se saker. Så det blir nog till att inte åka med utan spara pengar till Afrika resan, ensam.

Jag känner mig extremt ensam.

Varför är det svårt att hitta personer som inte "bryr sig" så mycket? Folk som inte lever som en bönrullare [sad]

Spana också in:

Hej Bullen, jag har ett problem...
(ni är nog för gamla för att förstå referensen, jag menar för UNGA men orkar inte skriva om)

du är inte speciell, det finns miljontals förvirrade tonåringar som du därute. livet handlar om att känna välbefinnande så ofta som möjligt, detta gör du genom att skaffa bra jobb eller pengar på annat sätt, dricka/använda droger och sex. varför är du inte ute med dina kompisar och super just nu istället? lika bra att du vänjer dig och skaffar kontakter som kan hjälpa dig i framtiden (med droger)
lycka till