Forumet - Att vara kort och vilja bli längre

Att vara kort och vilja bli längre

1837 0 29
Min syrra(brorsa?) varit nedstämd ett tag nu. Uppfattade det först som att hon skämdes över sin läggning, men det var tydligen någonting annat som låg i baktankarna och gnagde.
Hon vill vara kille, ha mörk röst, manlig kropp och dylikt som ingår i den kretsen.

Och så kommer vi till hennes längd. Hon berättade att hon vill vara längre, för att folk ska se henne som en riktig kille och kunna tas på allvar. Det är en grej som hon irriterar sig på jämt, iaf äre hur jag uppfattar det som.

Har försökt snacka med henne om det, och det funkar kanske en kväll, dagen efter tho är hon lika nedstämd igen över det. Hon umgås inte ens med polare längre, hänger inte med någonstans, för att hon skäms över sin längd. Vill hjälpa henne, men vettefan hur.

Spana också in:

Vet inte hur gammal han är men prata med honom så han går till bup eller psykolog. Så gör de en utredning om han är transsexuell eller om det bara är en fas. När de konstaterat att det inte är en fas så kmr han få hormoner och när han är 18 får han operera sig

Tror det går till så

höblirära:
Har han pratat med någon om det? Jag tänker att det kanske vore bra att träffa läkare och psykolog för att få hjälp.
Han går till en sexolog ungefär två gånger i månaden och pratar om att han vill vara kille. Det med längden dock har han inte tagit upp där, så vitt jag vet. Uppfattar det som att han skäms så jävligt över det att han inte vill snacka om det.