Forumet - Attack i Tyskland.1000 invandrare på 90 kvinnor Sammanlagt

Attack i Tyskland.1000 invandrare på 90 kvinnor Sammanlagt

4647 2 91
Skrev om detta i mina tankar just nu-tråden igår. Helt jävla sjukt. 1000 invandrare från Nordafrika och Mellanöstern som i flock springer runt och rånar, ofredar och våldtar ett hundratal kvinnor i Tyskland. 

Naturligtvis har detta sin grund i den kultur och de värderingar som finns i de länder som många av invandrarna kommer ifrån. Extremt naivt att tro att kvinnofientliga värderingar som många har försvinner så fort invandrarna kommer till ett nytt land. 

I Sverige är feministerna samtidigt knäpptysta, som vanligt när förövarna är invandrare. Och samtidigt inser inte politikerna att det största problemet med hög invandring inte är ekonomi utan den kultur och de värderingar som vi importerar till väst. 

Bara en av många anledningar till varför mångkultur är skadlig och varför invandring från dessa länder ska vara låg och kontrollerad.

Spana också in:


Tickstart: Kvinnorna får skylla sig själva att de inte klär sig i niqab/burka. Eller nej jag menar, kvinnor ska ju ha rätt att klä sig hur de vill och det är alltid förövarens fel. Eller alltså both are fine I guess RodnarRodnar


stoner: Den här tråden är väl ett gränsfall vad som accepteras av UM innan man klassas som främlingsfientlig och blir bannad för resten av sitt liv från UM.  Cool

UM regel nummer 1 - kritisera aldrig en arab, afrikan eller muslim! Gör du det är du antingen främlingsfientlig, rasist eller nazist. Skadeglädje
Nudy0t5_0.pnginte riktigt samma men lika

stoner: UM regel nummer 1 - kritisera aldrig en arab, afrikan eller muslim! Gör du det är du antingen främlingsfientlig, rasist eller nazist.
Jag har redan anmält tråden för detta.

Men det kan ju också vara en plan utförd av den bruna högern, de har genom patriarkatet tvingat 90 stackars kvinnor att ge false witness om att araber/nordafrikaner gav sig på dem. Det hade ju förklarat rätt mycket.
Niklas: Naturligtvis har detta sin grund i den kultur och de värderingar som finns i de länder som många av invandrarna kommer ifrån. Extremt naivt att tro att kvinnofientliga värderingar som många har försvinner så fort invandrarna kommer till ett nytt land.
Det är definitivt dags att prata om hur vissa kulturer och religioner (de flesta stora faktiskt) som de ser ut i dag är mer kvinnofientliga - och därför leder till att män med dessa bakgrunder blir överrepresenterade när det gäller vissa typer av övergrepp mot kvinnor - än andra. Tyvärr kommer väl det hela i vanlig ordning att relativiseras, "det finns faktiskt problem här också" (ingen har förnekat det...), följt av ett lock som ljudligt och demonstrativt läggs på.

Samtidigt kan du, om du verkligen bryr dig om människors väl och ve, inte bara blunda för de problem som ligger bakom migrationen och helt sonika neka människor den asyl som de i full enlighet med internationell rätt och de mänskliga rättigheterna har rätt till. Västvärlden har ett moraliskt ansvar att hjälpa till här, vi kan inte avvisa människor som flyr för sina liv. Man kan vara för detta och samtidigt prata om problem som är behäftade med vissa kulturer och religioner, trots att människor både från höger och vänster tjuter om att det är omöjligt.

ekivok ekvilibrist: Det är definitivt dags att prata om hur vissa kulturer och religioner (de flesta stora faktiskt) som de ser ut i dag är mer kvinnofientliga - och därför leder till att män med dessa bakgrunder blir överrepresenterade när det gäller vissa typer av övergrepp mot kvinnor - än andra. Tyvärr kommer väl det hela i vanlig ordning att relativiseras, "det finns faktiskt problem här också" (ingen har förnekat det...), följt av ett lock som ljudligt och demonstrativt läggs på.
Dock kan man inte tala om alla religioner som lika dåliga då det är fullständigt tydligt att islam och anhängare till islam är betydligt värre än andra. När hörde man senast historier om hur 1000 kristna män tillsammans våldtog och ofredande kvinnor i masskala? 

ekivok ekvilibrist: Samtidigt kan du, om du verkligen bryr dig om människors väl och ve, inte bara blunda för de problem som ligger bakom migrationen och helt sonika neka människor den asyl som de i full enlighet med internationell rätt och de mänskliga rättigheterna har rätt till. Västvärlden har ett moraliskt ansvar att hjälpa till här, vi kan inte avvisa människor som flyr för sina liv. Man kan vara för detta och samtidigt prata om problem som är behäftade med vissa kulturer och religioner.
Står valet mellan att hjälpa flyktingar och att undvika massvåldtäkter av svenska kvinnor så väljer jag definitivt att undvika massvåldtäkter och samtidigt inte förstöra det svenska samhället. Det är ett lätt val. 

Dock så står inte valet mellan detta eftersom invandringen till Europa inte på något sätt fyller något humant syfte, vilket jag försökt förklara extremt många gånger. De som invandrar till Europa flyr sällan från krig utan är ekonomiska migranter och är allt som oftast yngre män. Dessutom är det inga av de flyktingar som finns i Europa som flyr för sina liv. De verkliga flyktingarna finns kvar i närområdet och att vi tar emot invandrare här gör att situationen för dem bara blir värre.

Alltså, det finns ingen som helst anledning humana argument som kan motivera den invandring vi har idag till Europa.