Aviseringar
Rensa alla

Attack i Tyskland.1000 invandrare på 90 kvinnor Sammanlagt


Helt sanslöst...


   
SvaraCitera

Hemskt är det, bara en tidsfråga innan de händer i Sverige. 


   
SvaraCitera

Någon som sett några reaktioner från svenska feminister ännu?


   
SvaraCitera

Hemskt att detta hände, man får hoppas att alla antirasistiska feminister skulle ställa upp som sexslavar till araberna så de inte skulle våldta oskyldiga.


   
SvaraCitera

Niklas: Naturligtvis har detta sin grund i den kultur och de värderingar som finns i de länder som många av invandrarna kommer ifrån. Extremt naivt att tro att kvinnofientliga värderingar som många har försvinner så fort invandrarna kommer till ett nytt land.

Det är definitivt dags att prata om hur vissa kulturer och religioner (de flesta stora faktiskt) som de ser ut i dag är mer kvinnofientliga - och därför leder till att män med dessa bakgrunder blir överrepresenterade när det gäller vissa typer av övergrepp mot kvinnor - än andra. Tyvärr kommer väl det hela i vanlig ordning att relativiseras, "det finns faktiskt problem här också" (ingen har förnekat det...), följt av ett lock som ljudligt och demonstrativt läggs på.

Samtidigt kan du, om du verkligen bryr dig om människors väl och ve, inte bara blunda för de problem som ligger bakom migrationen och helt sonika neka människor den asyl som de i full enlighet med internationell rätt och de mänskliga rättigheterna har rätt till. Västvärlden har ett moraliskt ansvar att hjälpa till här, vi kan inte avvisa människor som flyr för sina liv. Man kan vara för detta och samtidigt prata om problem som är behäftade med vissa kulturer och religioner, trots att människor både från höger och vänster tjuter om att det är omöjligt.


   
SvaraCitera

ekivok ekvilibrist: Det är definitivt dags att prata om hur vissa kulturer och religioner (de flesta stora faktiskt) som de ser ut i dag är mer kvinnofientliga - och därför leder till att män med dessa bakgrunder blir överrepresenterade när det gäller vissa typer av övergrepp mot kvinnor - än andra. Tyvärr kommer väl det hela i vanlig ordning att relativiseras, "det finns faktiskt problem här också" (ingen har förnekat det...), följt av ett lock som ljudligt och demonstrativt läggs på.

Dock kan man inte tala om alla religioner som lika dåliga då det är fullständigt tydligt att islam och anhängare till islam är betydligt värre än andra. När hörde man senast historier om hur 1000 kristna män tillsammans våldtog och ofredande kvinnor i masskala? 

ekivok ekvilibrist: Samtidigt kan du, om du verkligen bryr dig om människors väl och ve, inte bara blunda för de problem som ligger bakom migrationen och helt sonika neka människor den asyl som de i full enlighet med internationell rätt och de mänskliga rättigheterna har rätt till. Västvärlden har ett moraliskt ansvar att hjälpa till här, vi kan inte avvisa människor som flyr för sina liv. Man kan vara för detta och samtidigt prata om problem som är behäftade med vissa kulturer och religioner.

Står valet mellan att hjälpa flyktingar och att undvika massvåldtäkter av svenska kvinnor så väljer jag definitivt att undvika massvåldtäkter och samtidigt inte förstöra det svenska samhället. Det är ett lätt val. 

Dock så står inte valet mellan detta eftersom invandringen till Europa inte på något sätt fyller något humant syfte, vilket jag försökt förklara extremt många gånger. De som invandrar till Europa flyr sällan från krig utan är ekonomiska migranter och är allt som oftast yngre män. Dessutom är det inga av de flyktingar som finns i Europa som flyr för sina liv. De verkliga flyktingarna finns kvar i närområdet och att vi tar emot invandrare här gör att situationen för dem bara blir värre.

Alltså, det finns ingen som helst anledning humana argument som kan motivera den invandring vi har idag till Europa.


   
SvaraCitera

Fler kvinnor träder fram och berättar om liknande övergrepp i andra städer i Tyskland på nyår. Grupper av 5-15 invandrare sprang runt och rånade och överföll unga tyska kvinnor som försökte fly. Detta skedde i Hamburg.

http://www.bild.de/regional/hamburg/sexuelle-belaestigung/auf-der-reeperbahn-44017940.bild.html

"Flickor jagades som boskap", säger en 17-årig tjej till den tyska tidningen.


   
SvaraCitera
Smilen

Tickstart:
Det är vidrigt och de borde skickas tillbaks ut på medelhavet.

Håller med, så de håller på.


   
SvaraCitera

Niklas: "Flickor jagades som boskap", säger en 17-årig tjej till den tyska tidningen.

Men kom igen, vem har inte lekt ta fatt nån gång? Let boys be boys etc


   
SvaraCitera
Smilen

Tickstart:

Men kom igen, vem har inte lekt ta fatt nån gång? Let boys be boys etc

Hur menar du nu?


   
SvaraCitera

Smilen:

Hur menar du nu?

De menar inget illa. 


   
SvaraCitera

Och enligt Kölns borgmästare är allt kvinnornas fel som inte uppförde sig bättre.

https://www.gp.se/nyheter/1.2948379-efter-overgreppen-vill-ha-uppforandekod-for-kvinnor


   
SvaraCitera

Och medan detta utspelar sig går det fullskaliga flyktingkriget i Serbien obemärkt förbi


   
SvaraCitera

Vart är um-vänsterns demonstrativa derailing/relativisering/undanflykter av händelserna? Dazed, time, nachac mfl har säkert intressanta perspektiv att delge kring hur det här kan förminskas.


   
SvaraCitera
time
 time

Weeaboo:
Vart är um-vänsterns demonstrativa derailing/relativisering/undanflykter av händelserna? Dazed, time, nachac mfl har säkert intressanta perspektiv att delge kring hur det här kan förminskas.

Min främsta kommentar är rätt så jäkla sexistisk för tillfället, så jag håller den inom mig. 


   
SvaraCitera