Forumet - Attacker från nynazister

Attacker från nynazister

3850 0 99
Idag har nynazister misshandlat flera personer. Bland annat Nikolaj Cyon som fick föras till sjukhus efter att de hoppat på hans huvud.

Kulturhuset Cyklopen i Högdalen sattes i brand idag också och det mesta tyder på att det är nazister som ligger bakom. det. Många personer har kämpat i sammanlagt sex år för att kunna skapa ett hus där människor kan umgås, festa, måla och så vidare. Och nu är huset förstört och arbetet bakom det.

Det här visar bara ännu tydligare på att nynazister är ett hot idag också. Eller vad tycker ni?

Imorgon tänker nynazisterna återigen ta sig ut på gatorna. I Lund och i Stockholm och fira nån gammal kung. Vi kan inte stå och se på när nynazisterna tar sig friheter.

I Lund anordnar Lundabor Mot Rasism en aktion 14.30 imorgon den 30 november vid Lunds centralstation. Mer info klicka här!

I Stockholm så fixar Nätverket mot Rasism en aktion emot nazisternas marsch. Ska man dit kommer samlas man vid Sergelgatan, nära rulltrappeuppgången från Sergels torg, klockan 16:00. För mer info klicka här!

Spana också in:

Jag begriper inte hur man kan hålla på så där. Dom får inte några sympatier av att bete sig på det där viset. Och varför i helvete ska man bränna ner ett kulturhus?

Självklart ska dom/vi ha rättigheter men att uttrycka sin åsikt genom att misshandla och bränna ner hus är långt ifrån intelligent. Om det nu faktiskt är dom som gjort det och det inte bara är du som fått för dig det?
ööörkarn:

Självklart ska dom/vi ha rättigheter men att uttrycka sin åsikt genom att misshandla och bränna ner hus är långt ifrån intelligent. Om det nu faktiskt är dom som gjort det och det inte bara är du som fått för dig det?


Branden har jag ingen aning om men slagsmålen har varit många. Var själv vid ett.

/B [rolleyes]
The Box:

/care


Okej då vet alla det.

nazgul:

Det var nog dom där jävla AFA som vanligt, dom är ju precis helt slut i huvve...


Nej, det är inte AFA som ligger bakom det. Varför tror du det?

mediakatt:

Exakt vad finns det som tyder på att nazister ligger bakom det?


Ikväll skulle det till exempel varit pub där anordnat av Nätverket Mot Rasism.

"-Det är uppenbart att det är nazister som varit i farten, också med tanke på vad som har hänt på stan idag säger en talesperson från Kulturkampanjen på telefon." - Från ett pressmeddelande från Kulturkampanjen som driver Cyklopen.
defuseme:

Det här visar bara ännu tydligare på att nynazister är ett hot idag också. Eller vad tycker ni?


Ja, vilken newsflash.

defuseme:

I Stockholm så fixar Nätverket mot Rasism en aktion emot nazisternas marsch.


Det är väl det patrasket som bukar se till att mordbränna skolbyggnader och kasta sten på snuten när de har sina "aktioner" mot nazister. Dessa aktioner tycks ju dock alltid vara mer riktade mot vanliga utomstående och polisen.

Fint att du länkar till motkraft förresten. De som annonserar sitt skit där är inte bättre än nynazisterna [confused]

defuseme:

Vi kan inte stå och se på när nynazisterna tar sig friheter.


Jo, vi kan hellre ignorera skiten än att använda det som ursäkt för att bråka med polisen och stena sönder städerna.
Comhem:

Fint att du länkar till motkraft förresten. De som annonserar sitt skit där är inte bättre än nynazisterna


Verklighetsfrånvänd_kille_19
Motkraft är en nyhetstjänst för den utomparlamentariska vänstern. Vänstern och arbetarrörelsen är de som sett till att vi har 8 timmars arbetsdag, arbetsrätt och en annan massa bra och nyttiga saker.

Comhem:

Det är väl det patrasket som bukar se till att mordbränna skolbyggnader och kasta sten på snuten när de har sina "aktioner" mot nazister.


Och snuten gillar att slå folk och spraya pepparspray i ögonen på dem även fast de inte utgör något hot. Dessutom vet du inte ett skit om omständigheterna kring skolan. Så vart vill du komma?

DGVS:

Det var SMR/INFO14/Fria nationalister vs RF. Allt som gjordes finns bra anledningar till.


Image
Ser det här ut som någon från Revolutionära Fronten?

mediakatt:

Det där känns inte som särskilt övertygande bevis, faktiskt.


Nej jag sitter inte på någon "objektiv" teknisk bevisning. Men låter det långsökt tycker du? Har du nån teori på vilka andra som skulle bränt ner huset?

Comhem:

Jo, vi kan hellre ignorera skiten än att använda det som ursäkt för att bråka med polisen och stena sönder städerna.


Stena sönder städern.. kom igen. Vad blir bättre av att ignorera dem?

nazgul:

För att i nio fall av tio så är det just AFA, dom är ju fan värre än nynazister.


Så AFA skulle bränna ner ett kulturhus som används av antirasistiska grupper och vänstergrupper? Tror fan inte det. Statistiskt sätt så är nynazisterna värre än AFA. De har dödat runt en 20 pers sen 80-talet i Sverige.
defuseme:

Ser det här ut som någon från Revolutionära Fronten?


Jag känner honom inte och har inte sett honom.

defuseme:

Så AFA skulle bränna ner ett kulturhus som används av antirasistiska grupper och vänstergrupper?


Att dom tänder eld på andras bilar och vandaliserar vid många demonstrationer då? Samarbetar man som kulturhus med afa och såna sekter kan sånt hända.
defuseme:

Vänstern och arbetarrörelsen är de som sett till att vi har 8 timmars arbetsdag, arbetsrätt och en annan massa bra och nyttiga saker.


Den är också en nyhetsportal för vänsterterrorister som där gjort pr för sina fantastiska aktioner mot såväl hederligt som ohederligt folk. Bland annat så skrev "Antifascister i Sydöstra Skåne" en fin nyhet där de offentliggjorde att de kastat rödfärg i ett trapphus. Jo, att förstöra trapphus är ju verkligen "nyttiga" saker. Ta bort palestinasjalen från ögonen och se samhället från ett friskt perspektiv.

defuseme:

Och snuten gillar att slå folk och spraya pepparspray i ögonen på dem även fast de inte utgör något hot.


Nej, det gillar de inte. Men tyvärr så verkar ju inte terrorister vilja lyssna på annat än våld.

defuseme:

Dessutom vet du inte ett skit om omständigheterna kring skolan. Så vart vill du komma?


Att det är ganska ohederligt, för att inte säga ondskefullt, att fjutta på offentliga byggnader när man "demonstrerar" mot nazister.

defuseme:

Vad blir bättre av att ignorera dem?


Att vi sparar pengar genom att få behålla skyltfönster och gatstenar. Plus att nazisterna inte får en massa oförtjänt uppmärksamhet i media. Men vänstern har ju en fin förmåga att göra sina meningsmotståndare till martyrer. De går verkligen in för det.

defuseme:

Ser det här ut som någon från


Palestinasjalen och den dumsluga uppsynen säger väl allt? [bigsmile]
defuseme:

Nej jag sitter inte på någon "objektiv" teknisk bevisning. Men låter det långsökt tycker du? Har du nån teori på vilka andra som skulle bränt ner huset?


Inte allt för långsökt, nej. Men andra personer som skulle kunna bränna ner huset i fråga är väl... pyromaner, antinazister som vill svartmåla nazister, uttråkade femtonåringar som vill testa vad som händer om man tänder eld på en byggnad, vem som helst som har något emot projektet i fråga, någon med personliga agg mot någon inblandad, etc.
mediakatt:

Men andra personer som skulle kunna bränna ner huset i fråga är väl...


Den där fastigheten använder terrorvänstern för att samlas och för att förstöra för andra politiska partier och organisationer. Man härjar runt tills man blir frihetsberövad av polisen, då vet man att man har vissa ställen för återsamling. Precis så fungerar det där huset. Till exempel vid Salem, ställena fungerar för återsamling för att kunna ta sig tillbaka till Salem. Nu har dom inga större platser och förhoppningsvis avtar lite av deras vilja att fortsätta som tidigare.

Det är bara tur för dom att inget hänt tidigare och det är verkligen inte det minsta synd om AFA med sektvänner från Ung Vänster som nu försöker basunera ut hur dumma ALLA "nazister" är som brände deras lilla hus..