Forumet - Attraheras enbart av äldre, vad finns det att göra åt saken?

Attraheras enbart av äldre, vad finns det att göra åt saken?

868 0 33
Om ni befann er i en sådan situation där ni enbart attraherades av äldre, 18+, och var yngre, vad hade ni gjort? Det är inget genuint måste för min del att hitta en partner, men, det känns oerhört monotont och sorgbundet att varje gång behöva understryka sina känslor på grund av åldersskillnad. Dels för att de antagligen inte är intresserad av en hormonell tonåring, dels för att det finns en risk för båda parter att bli dömda.

Det finns kanske inte finns mycket annat att göra än att vänta tills jag själv fyller 18 helt enkelt. Jag må ha fått höra av många att jag har någorlunda insikter och att det leder mig till en annan mognadsnivå, men, åldern är fortfarande ett problem. Jag hade kunnat ägna min själ till de äldre, men, det är deras åsikter och synpunkter som raserar och eliminerar den tanken.

Spana också in:


Tigerdrottningen:
alltså, åldern är ju bara en siffra. men antagligen skulle det finnas människor som undrar vad en vuxen man vill ha ut från ett förhållande med en femtonåring. man är ju oftast i olika stadier i livet då.


...gillar att jag bara antog att du är tjej, lol.............. du får rätta mig om jag har fel
Det stämmer väl. Jag vill inte få min partner att känna sig obekväm eller ifrågasätt av sin omgivning, men när åldersskillnaden är hög ökar riskerna.

Nemas problemas. Jag är en brud så.
Jag är 16 och är tillsammans med en kille som är 20. De flesta utav mina vänner är 16 och är tillsammans med killar som är 20-23. Det spelar liksom ingen roll, bara man känner att man klickar tillsammans osv. Eftersom du faller för äldre så skulle jag nog tro att du är väldigt mogen för din ålder, och då är det bara normalt att du vill vara med någon som är äldre. Åldern är bara en siffra. Sen får du strunta i vad de andra tycker :) 
Åldern är precis som tiden bara ett matematiskt fenomen människan hittat på för att kontrollera sin omgivning. 

Har alltid tänkt att de som tycker att åldern är mer än en siffra är sådana som anser att alla ska motsvara sitt åldersideal ("vid en viss ålder ska man ha gjort det; vid en viss ålder ska man intressera sig för det; vid en viss ålder ska man ha det målet"), och de tär ju också det dom talar om när de säger att "man befinner sig vid olika platser i livet med olika mål" när man är i viss ålder. 
Det är precis som folk som tror att man måste ha vissa intressen och mål beroende på vilket kön eller vilken hudfärg man har: visst, många har många erfarenheter gemensamma pga sin ålder/kön/hudfärg, men det är ju bara för att normerna reproducerar sig själva när folk väntar sig en viss sak av en viss åldr/kön/hudfärg och de flesta följer strömmen och gör vad som väntas av dem. 
Egentligen beror allt det där bara på fördomar om att man ska vara på ett visst sätt pga normen, och det är personlighetsfientligt. 

Nu när världen börjar bli mer och mer individualiserad, så kommer de där dömandet från omgivningen att försvinna allt mer, så tror egentlign inte du behöver oroa dig så mycket för dömande.