Forumet - Audiokablar?

Audiokablar?

235 0 10
Nä, han var snäll...han gjorde bara det bästa för sin affär! [smile]

Men i alla fall. För inte så länge sen köpte jag nya högtalare och hade dem på en fest, efter det så var den ena sönder (hur vet jag inte) men då tänkte jag användamina högtalare jag hade hemma och koppla dem med en adapter (tror det heter så) så att man kan koppla in ytterligare ett högtalarsystem med woofer och två satteliter. För att halva ljudet inte räcker.

Jag sa att det var syftet och så gav han mig en adapter som man kan koppla in två kablar i. Men den funkade inte, det står att det är "3,5 mm hane - 2 st 3,5 mm hona". Vilka ska jag använda för att det ska funka? Det är som man kopplar in med vanlig dator, spelar ingen roll om det är bärbar.

Vad för "mått" ska jag använda?

Väldigt tacksam för svar!

Rubrik ändrad

Spana också in:

Myksa:

För vad jag vet är det i stort sett alltid 3,5mm kontakt i datorer.


Det som är det konstiga är att båda sladdarna ser i alla fall olikt stora ut, men båda passar om man tar dessa separat in i datorn men inte när man sätter in adaptern (som inte ser ut sådär, utan mer som http://teknikmagasinet.se/prod/mellan_bild/204644.jpg för att den jag ville ha med sladd var fel.

Själva den passar i datorn, men när jag sätter in kablarna i den så är de för små men både ingången och utgången har samma storlekar.

Helt cp..