Forumet - autism och olika diagnoser...

autism och olika diagnoser...

2126 0 28
Hej... Jag är en 17-årig kille snart 18 år nu i höst...Och jag har autism... Och autism betyder att jag har lite svårare med vissa saker än normalbegåvade personer har... Och då tänkte jag starta en tråd för alla oss som har olika diagnoser... Eller olika skador... DETTA SKA VARA EN SERIÖS TRÅD!!!!!!!

Spana också in:

Dan_the_ironman:

Jag tror inte en person med autism automatiskt kan relatera med en person som ha tex OCD bättre än en "normal" person.


Nu var det väl personer med samma diagnoser den eftersökte samhörighet med, och hoppades på att få detta genom denna tråd. Eller att några med samma diagnos skulle hitta varandra här. Men man vet ju aldrig.
Dan_the_ironman:

sveriges:

Och då tänkte jag starta en tråd för alla oss som har olika diagnoser... Eller olika skador...


Men förstår du inte.. Om folk med olika diagnoser skriver så kan de dels söka tröst hos varandra i att det är fler som är diagnostiserade och på något sätt kämpar i sin vardag och dels kanske hitta någon som delar just något av deras problem.
Är närmast rabiat motståndare till hålla med Isola, men här måste jag ge henne rätt; även om man inte måste ha så mycket gemensamt, om man har samma diagnos, finns det ändå en poäng i att utbyta erfarenheter med någon som är i samma sits.pGravida kvinnor och män i lumpen hittar lätt varandra, även om deras personer skiljer sig åt.