Forumet - Avatar The Last Airbender

Avatar The Last Airbender

4450 2 24
Jag tänkte skapa en tråd där man kan diskutera denna härliga tv-serie för er som är intresseradearrow-10x10.png.

Och för er som inte känner till denna serie(Vilket ni bordearrow-10x10.png) så kommerarrow-10x10.png här en liten sammanfattning av den.

Avatar utspelar sig i ett universum där världen är uppdelad i fyra nation som består av ett varsitt element. Eld. Vatten, Jord och luft. Allaarrow-10x10.png de fyra nationerna levde i fred och harmoni fram tills de att eldnationen startat krig mot resten av världen ett krig som skulle komma att bli kallad de hundraåriga kriget. De sägs att bara Avataren den ända som kan bemästra alla fyra element kan avsluta detta krig. Oturligt nog så är Avataren spårlöst försvunnen. Hundra år senare hittar syskonen Sokka och Katara den nye Avataren en ung pojke vid namn Aang fastfrusen i ett isflak och Avataren väcks till liv än en gång. Nu måste Aang tillsammans med sina vänner Sokka och Katara resa världen för att bemästra alla fyra element så han kan ta sig an eldnationens eldfurste och rädda världen. En uppgift som inte visar sig vara särskilt lätt då dom även blir jagad av Eldnationens prins Zuko som gör allt för att fånga Avataren. 

Spana också in:


Ecklaz: avatararrow-10x10.png the last air bender är en riktigt bra serie mycket bättre än korra.
Därför undrar jag nu någon vet om det kommer komma filmer om serie tidningarna som gjort tex "The serch"
Tror intearrow-10x10.png dom kommer göra filmer om serietidningarna och skulle heller inte vara nödvändigt då serietidningarna duger alldeles utmärkt och behövs ingen filmversion om de.

Om de kommer komma en tredje serie återstår att se. Möjligtvis efter att Korra tagit slut i så fall.
Avatarserien var den grymmaste serien jag någonsin sätt! Men den nya med Korra är inte alls lika bra, man känner ingen gemenskap riktigt. Första var en sådan härlig handling och det är något som den nya saknar. + Gillar inte att det skall vara sådan modern stil på det hela... Liksom att hoppa ifrån medeltidsaktigt till nutid är en stor skillnad. Men visst... Den nya serien är sevärd.