Forumet - .avi stöds inte längre?

.avi stöds inte längre?

275 0 12
Har alltid laddat ner serier i formatet .avi, som jag sedan bränt över till en skiva och spelat i min dvd. Gjort det här med hundratals avsnitt, och det har gått jättebra.

Nu har jag laddat ner en film i .avi som jag bränt över på en skiva, och det står att formatet inte stöds :( Läste något om codecs och grejer, att det finns olika avi typ? Är jättedålig på det här och därför frågar jag er! Hur kan jag fixa den här filmen så att jag kan se den på dvdn?
Ja, jag använder samma skivor.

Okej, men .avi har fungerat på flera hundra avsnitt innan men går inte nu på den här filmen. Hur ska jag göra för att kunna se den då?

Saken är den att jag vill ha filmen med engelsk text (då det är en musikal på engelska), och jag har den i den tidigare nämnda .avi-filen med en .srt till, jag har sett den på min dator men nu är vi många som ska se den.

Hittade en annan torrent till filmen i fråga, men det var inte bara en .avi-fil som det brukar vara utan hela filmen som när man köper den, dvs med meny där man väljer språk och så vidare. En massa filer i en mapp. De subtitles man kunde välja var bara nordiska, och då finns det väl inget sätt att fixa engelsk text när det är som en "vanlig" film, med subtitlesmeny och så?

Spana också in: