Aviseringar
Rensa alla

Avicii's död 2018


Ämnesstartare

Tja,

När jag skulle lösa sudoku på tidningen så såg jag Avicii hade dött och fick sen reda på att han hade begått självmord, anledningen till att jag skapar tråden är för att diskutera sättet han gjorde det på. 

Han ska tydligen ha druckit vodka eller något liknande och slagit sönder flaskan för att sedan skära upp hela handlederna med den vassa flaskbiten, han måste ha varit less för att gå så långt, men jag undrar om någon vet om han var ensam på resan i Oman där han gjorde det på? Och isf varför skulle han åkt ända dit helt ensam, ngn som vet?


   
Citera
Ämnesetiketter

nä han råkade överdosera sina sömntabletter väl 


   
SvaraCitera

han åkte ditt med sina vänner men stannade kvar där längre än vad de gjorde (vet dock inte om det är sant)


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag tror det inte är nödvändigt att diskutera om. Han tog sitt liv och hur det bryr jag mig inte om. kanske låter otrevligt och hemskt i vissas öron men jag sörjer honom istället för att sitta och spekulera om rykten om hur han dog. Förlåt men jag vill bara uttrycka min åsikt.Tycker det bara är osmakligtFörvirrad


   
SvaraCitera

Man ska helst inte gå in och spekulera på hur en människa tog sitt liv. 
Räcker det inte med att veta att den personen inte orkade mer och därför avslutade sitt liv?


   
SvaraCitera

Hur han dog överlämnar vi till hans familj och hans närmaste att sörja över och ger fan i att spekulera över. 

Naturligtvis när Avicii var på turné så åkte han inte ensam utan har hade säkert med sig något eller några dussin personer som skött "allt" åt honom. Om han sedan dessutom hade med sig några personliga vänner på turnén är väl i detta fallet ointressant.


   
SvaraCitera
Haien

Han ska ka skurit sig med glas från en flaska, ja. 


   
SvaraCitera