Forumet - avkriminalisera drogmarknaden NU

avkriminalisera drogmarknaden NU

9208 0 82
vi får ökade skatteintäkter, minskade polisutgifter och en lysande, legitim arbetsmarknadsnisch inte minst för de många afghaner som nu kommer. afghanistan är världens största producent av opium (som förädlas till morfin och heroin) och en betydande producent av cannabis (som förädlas till marijuana och hasch).

många nuvarande första och andra generationens invandrare, främst yngre män, har drogförsäljning som en betydande inkomstkälla. inget tyder på att detta förhållande kommer att ändras. avkriminalisering kan ge dem och deras verksamhet en chans att bättre integreras i samhället, bilda mer effektiva organisationer som ökar deras egna inkomster, och inte minst bidra till skatteintäkterna.

det är nu ett fullständigt självklart steg för sverige att avkriminalisera drogmarknaden. det går till och med att hävda att droglagarna är en betydande faktor för segregation och utanförskap i invandrartäta förorter.

thl*kt N.: det där är ju skitkorkat
Att avkriminalisera ALLA droger verkar totalt vansinne. Däremot är jag för en legalisering av Cannabis dvs allt som kan utvinnas ur växten Cannabis Sativa (Cannabis Sativa Indica och Cannabis Sativa Sativa) men alla andra droger bör bekämpas maximalt.

TS ser enbart till handeln med droger dvs de som tjänar pengar på andras missbruk dvs de som tjänar pengar på andras förslavande under drogers inflytande. Väldigt trist förslag enligt min åsikt.  Tumme ned