Forumet - Avpixlat

Avpixlat

11138 0 41

Avpixlat är den nya sortens nyheter. Gammelmedia, som är politiskt korrekta, toppstyda, och ständigt partiska, kan slänga sig i väggen. Det är sidan där man inte vill tvinga på människor islam samtidigt som alla i Sverige ska tvingas på Kristendomen, eftersom det är tradition (!).

Man blir nästan rädd då man läser på denna ''neutrala'' och ''vetenskapliga'' sida. För alla galna påståenden har vetenskapliga belägg. Ännu mer rädd blir man då man läser alla efterblivna kommentarer.

Vad är det för dårar som hänger på denna sida? Varje artikel ser ut att vara skriven av Död&Återfödd, med en stor touch av  hat och ännu mer ordbajseri- Hur många röster får SD från detta dårhus? Vad är det för typer av folk som hänger där? Är det SD brunskjortor? bjud gärna på någon god artikel från avpixlat också

Upplägg

Inriktes: Klagomål om invandring.

Brott: Klagomål om invandring

Invandring: Klagomål om invandring

Opinion: Klagomål om invandrare och diverse förtelser

EU: Klagomål om EU och invandrare

Ekonomi: Klagomål om invandrare

Vård/omsorg: Klagomål om invandrare

Ubildning: Klagomål om invandrare

Arbetsmarknad: Klagomål om invandring och andra partier

Kultur: Klagomål om invandring

Jämställdhet: Klagomål om invandring och feminism

Religion: Klagomål om religion

Ordbok och Fraser: Etablissemanget, pk-maffian, vänstermedia, gammelmedia, anti-rasist är bara ett kordord för anti-vit,  DDR, massinvandring, eurabia, svenskfientlighet, Vänsterextremist

Pfff avpixlat är den enda sida som ger oss dom sanna ocensurerade nyheterna. avpixlat är den enda neutrala sidan som inte censureras.

Ja, det där är sarkasm.

Du skriver "klagomål om invandrare/invandring", jag ser snarare hela sidan som en enda stor hets-sida mot alla som inte är blonda och blåögda och inte har ett typiskt svenskt för- och efternamn (vad nu det är). Ska man skriva kommentarer på den sidan ska man helst heta Sven Svensson.

Patrick: Vad är det för typer av folk som hänger där?
Sidan har fått donation(er) av (bland annat) Kent Ekeroth. Säger en del om både SD och vad det är för folk som hänger på och hyllar avpixlat...

Håller man förresten fortfarande på o hänger ut personer med för- och efternamn utan någon som helst grund att det faktiskt är rätt för- och efternamn och att man inte bara tagit någon invandrares namn som någon har något emot? Väntar bara på dagen jag hängs ut på den sidan med påståendet om att jag mördat eller våldtagit... Dagen det händer kommer jag att lägga ner alla resurser jag har på att hitta det fega ynkliga kräk som är grundaren för den sidan som gått under jorden.


Hjärta

Storchen84: Du skriver "klagomål om invandrare/invandring", jag ser snarare hela sidan som en enda stor hets-sida mot alla som inte är blonda och blåögda och inte har ett typiskt svenskt för- och efternamn (vad nu det är). Ska man skriva kommentarer på den sidan ska man helst heta Sven Svensson.
Jo, det är nog ingen tvekman om det, men min poäng var att sidan är en stor  klagomur... nästan skrattretande. alla partier är skit, invandringen är skit, ekonomin är skit, kulturen är skit, jämställdheten är skit...hat och missnöje kastas åt alla håll

Spana också in:

Avpixlat är fungerar som en utmärkt motpol till media. Man belyser nyheter som vanlig media inte vill ta upp, i sin jakt på att dölja invandringens negativa konsekvenser, och dessutom fungerar sidan som en bra samlingsplats för invandringskritiker och SD-sympatisörer där man enkelt kan hitta nyheter om SD och invandringen. Anledningen till att det mesta handlar om invandring är ju just att media döljer dessa nyheter, och syftet är ju just att belysa det som vanlig media inte belyser. Avpixlat i sig är partiska och deras egna fakta ska inte tas allt för seriös, däremot refererar man ju nästan alltid till riktiga källor och det är ju främst där man får hämta informationen. Själv struntar jag oftast att läsa vad avpixlat själva skriver utan främst är det länkarna man postar som jag läser. Att det kommentarfälten ständigt fylls av hat är en helt felaktig och överdriven bild.

Avpixlat är ett bra komplement till övriga nyheter då de inte ger ut en returscherad bild som andra tidningar gör. Mer fakta och information om fall att tillgå osv. Läser den mindre och mindre och går numera in mest sporadiskt kanske en gång i veckan högst. Mycket för att jag tappat intresset för nyhetsbevakning och politisk bildning.

Robler: Då är jag visst inte vanlig hederlig svensk medborgare lägre
Vill du ha mer eller mindre information kring nyhetshavanden? Frågan kan också reduceras till just det...

Weeaboo: Vill du ha mer eller mindre information kring nyhetshavanden? Frågan kan också reduceras till just det...
en större fråga är varför en normal människa skulle vilja läsa en hatisk rasistsajt som egentligen vinklar information 100 gånger mer än mainstreammedia. skribenterna begår brott, hänger ut barn och hela sidan är allmänt osmaklig.

Weeaboo: Avpixlat är ett bra komplement till övriga nyheter då de inte ger ut en returscherad bild som andra tidningar gör. Mer fakta och information om fall att tillgå osv. Läser den mindre och mindre och går numera in mest sporadiskt kanske en gång i veckan högst. Mycket för att jag tappat intresset för nyhetsbevakning och politisk bildning.
Visst, det finns fördelar med avpixlat, men nackdelarna överväger de få fördelar som finns. Mycket av det som skrivs där är strunt. De flesta som läser och kommenterar avpixlat verkar vara enormt efterblivna av deras egna ord att dömma.

Nachac: Det är en bra sida för att rensa ut pappskallar; hänvisar man till den är man utvisad.
+1 på detta - och smileyn "Mycket glad" - samt detta:  

NEMI: Avpixlat är exakt som gammelmedia politisktdriven och ständigt partisk. Det finns inget medieorgan som inte är det. Enda möjliga skillnaden är att perspektivet inte är som övriga mediers.
Avpixlat är lika PK utifrån sin egen kriterie. Det är då man inser hur lyckligt lottad man är över att bo i ett land där rätt åsikter är PK.

Jag läste där en gång och möttes för dagen av bland annat en obehaglig artikel som underförstått antydde att transexuella fick skylla sig själva som blev stigmatiserade och att nationalsocialismen trodde på kvinnors lika rättigheter: könens roller i samhället var medfött olika, men lika mycket värda: alltså precis samma argument som islamisterna använder för att försvara sin könssyn, islamister som de ständigt attackerar för deras syn på jämlikhet, samtidigt som de där om jag minns rätt hade en bild på en gravid naken blondin och en kvinna i burka. Det gav en surrealistiskt obehaglig syn, som om jag för ett ögonblick hade fått insyn i nazistes dimmigt trögtänkta föreställningsvärld. Fördummad och farlig. 
krasus90: en större fråga är varför en normal människa skulle vilja läsa en hatisk rasistsajt som egentligen vinklar information 100 gånger mer än mainstreammedia. skribenterna begår brott, hänger ut barn och hela sidan är allmänt osmaklig.
Det spelar ingen roll att de emellanåt genomsyrar med oprofessionalism, för du kan komma långt med att bara berätta sanningen. När jag läser nyheter så vill jag gärna få reda på så mycket kring fallen utan att någon ska komma och berätta för mig vilken information som är relevant eller inte.

Metro är en bättre nyhets medie och det är knappt en "riktig" tidning. Efter cirka 10 minuter av scrolande på avpixlat kan jag sammanfatta det rätt snabbt, Rasism och allmänt sne vinklad infortmation. jag menar kom igen, varannan nyhet handlar ju om att invandrare har gjort något dumt och varannan om hur bra SD är och allmän SD nyheter. Där emellan lite ojynande nyheter om dom andra partierna.