Aviseringar
Rensa alla

Avpixlat


Ämnesstartare

Avpixlat är ett bra komplement till övriga nyheter då de inte ger ut en returscherad bild som andra tidningar gör. Mer fakta och information om fall att tillgå osv. Läser den mindre och mindre och går numera in mest sporadiskt kanske en gång i veckan högst. Mycket för att jag tappat intresset för nyhetsbevakning och politisk bildning.

Robler: Då är jag visst inte vanlig hederlig svensk medborgare lägre

Vill du ha mer eller mindre information kring nyhetshavanden? Frågan kan också reduceras till just det...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Weeaboo: Vill du ha mer eller mindre information kring nyhetshavanden? Frågan kan också reduceras till just det...

en större fråga är varför en normal människa skulle vilja läsa en hatisk rasistsajt som egentligen vinklar information 100 gånger mer än mainstreammedia. skribenterna begår brott, hänger ut barn och hela sidan är allmänt osmaklig.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Weeaboo: Avpixlat är ett bra komplement till övriga nyheter då de inte ger ut en returscherad bild som andra tidningar gör. Mer fakta och information om fall att tillgå osv. Läser den mindre och mindre och går numera in mest sporadiskt kanske en gång i veckan högst. Mycket för att jag tappat intresset för nyhetsbevakning och politisk bildning.

Visst, det finns fördelar med avpixlat, men nackdelarna överväger de få fördelar som finns. Mycket av det som skrivs där är strunt. De flesta som läser och kommenterar avpixlat verkar vara enormt efterblivna av deras egna ord att dömma.


   
SvaraCitera
mynona

Nachac:
Det är en bra sida för att rensa ut pappskallar; hänvisar man till den är man utvisad.

+1 på detta - och smileyn "Mycket glad" - samt detta:  

NEMI:
Avpixlat är exakt som gammelmedia politisktdriven och ständigt partisk. Det finns inget medieorgan som inte är det. Enda möjliga skillnaden är att perspektivet inte är som övriga mediers.

Avpixlat är lika PK utifrån sin egen kriterie. Det är då man inser hur lyckligt lottad man är över att bo i ett land där rätt åsikter är PK.

Jag läste där en gång och möttes för dagen av bland annat en obehaglig artikel som underförstått antydde att transexuella fick skylla sig själva som blev stigmatiserade och att nationalsocialismen trodde på kvinnors lika rättigheter: könens roller i samhället var medfött olika, men lika mycket värda: alltså precis samma argument som islamisterna använder för att försvara sin könssyn, islamister som de ständigt attackerar för deras syn på jämlikhet, samtidigt som de där om jag minns rätt hade en bild på en gravid naken blondin och en kvinna i burka. Det gav en surrealistiskt obehaglig syn, som om jag för ett ögonblick hade fått insyn i nazistes dimmigt trögtänkta föreställningsvärld. Fördummad och farlig. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

krasus90: en större fråga är varför en normal människa skulle vilja läsa en hatisk rasistsajt som egentligen vinklar information 100 gånger mer än mainstreammedia. skribenterna begår brott, hänger ut barn och hela sidan är allmänt osmaklig.

Det spelar ingen roll att de emellanåt genomsyrar med oprofessionalism, för du kan komma långt med att bara berätta sanningen. När jag läser nyheter så vill jag gärna få reda på så mycket kring fallen utan att någon ska komma och berätta för mig vilken information som är relevant eller inte.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Metro är en bättre nyhets medie och det är knappt en "riktig" tidning. Efter cirka 10 minuter av scrolande på avpixlat kan jag sammanfatta det rätt snabbt, Rasism och allmänt sne vinklad infortmation. jag menar kom igen, varannan nyhet handlar ju om att invandrare har gjort något dumt och varannan om hur bra SD är och allmän SD nyheter. Där emellan lite ojynande nyheter om dom andra partierna.   


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Weeaboo: berätta sanningen

Vilken sanning?
Att homosexualitet leder till degenerering av samhället? Att de genaliserar en hel population av muslimer? Att de hänvisar till ett ''Affes statistik blogg''? Att de vill påtvinga andra människor kristendom genom att hänvisa till traditioner? Deras hat mot feminister?Att de sätter etiketter på människor? Att de ger upphov till hat, förtryck, hot, och fysiskt våld? Alla konspirationsteorier som ser ut som om de kommer direkt från snilleblixten/död&återfödd?
Det är mestadels efterblivna personer som läser sidan. Se bara på kommentarfältet.


   
SvaraCitera

Patrick:

Vilken sanning?
Att homosexualitet leder till degenerering av samhället? 

Är det inte det du tycker?


   
SvaraCitera

Avpixlat är för vinklat och opartisk för att jag skulle kunna läsa skiten. Till och med Aftonhoran känns mer pålitlig.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

expo och slutpixlat is the shit, ovinklade och neutrala tidningar


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

presidente: opartisk

Partiskt, menar du bestämt.


   
SvaraCitera

Nachac:

Partiskt, menar du bestämt.

Jag skrev fel. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Patrick: Vilken sanning?

Vilka personerna är bakom många av de aktuella brott som begås.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Weeaboo: Vilka personerna är bakom många av de aktuella brott som begås.

Fast det sker betydligt mycket mer än det på avpixlat. Hat slängs både och höger och vänster, alla håll och kanter. Det är sällan som det skrivs om andra brott trots att brott som begås av svenskar är högre i antal. Så nog är avpixlat partiskt. 


   
SvaraCitera

Weeaboo:
Vilka personerna är bakom många av de aktuella brott som begås.

Som är person. a, person. b, person. c etc


   
SvaraCitera