Forumet - Avregistrerar mäh.

Avregistrerar mäh.

274 0 21
7997 besökare? Oh, shit! Lär ju inte dröja länge innan någon in my life får reda på att Angelize är jag! Lär ju se ungefär 40 000 skrivna inlägg och undra vad fan jag håller på med! Hur FAN lyckades ni få såhär många besökare?

Skitsida. Kan alla ni nya dra och sluta populärisera sidan...? Ah, jag hittade på det ordet själv.

Spana också in:

Det här är just anledningen till att det är övervägande stor procent random kukhuvuden på UM nu för tiden. De gamla användarna flyr istället för att ta fighten som en riktig man och skrämma iväg alla små jävla muppar. Det är så jävla tragiskt och tynger mitt hjärta något oerhört, jag är sårad och besviken
Evil Conduct:

Det här är just anledningen till att det är övervägande stor procent random kukhuvuden på UM nu för tiden. De gamla användarna flyr istället för att ta fighten som en riktig man och skrämma iväg alla små jävla muppar.


Jag brukar förnedra kukhuvudena faktiskt... det funkar nästan varenda gång. Fast försvinner gör de inte. Men de tystnar.
ja har en teori om varför det är så många online. alla som är medlemmar visas och så ser det ut som att man är online fast man inte är det. jag loggade ut och kollade på onlinelistan och jag var ändå med där och det stog att jag var online, fast jag inte var. men varför är sidan helt konstig?