Forumet - Avskyr skolan/skolsystemet

Avskyr skolan/skolsystemet

2187 1 10
Tråden har 10 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Ja för att man måste vara feminist för att få bra betyg
Hatar att vi ska lära oss grejer vi inte behöver som x och y bråk osv ta bort det och sätt in sånt på ingenjörs utbildning ist där man behöver sånt och att dagarna ska va så jävla långa klart ingen vill plugga från 8 till 15-16 5 dar i veckan och sen softa 2 bara lärarna e dryga har favorit elever säger man en åsikt som inte e pk nä då får man sitta på samtal osv bye bye yttrandefrihet och maten e skit hur fuck ska vi ha energi till plugg när vi inte ens får riktig mat och en dag i veckan ska alla tvingas att äta vegan skit asså fine ha vegan allternativ men vi ska inte bli tvingade att äta d shit skulle kunna skriva en novell haha 

Spana också in:

Helt ok. Vet inte vad jag skulle vilja se för system istället så kan inte riktigt säga något. Varför avskyr du skolsystemet?
Jag tycker inte det är bra men det är ju svårt att göra om det när vi har haft ett likadant på en sån lång tid. Jag tycker att skolan borde anpassa sig mycket mer efter eleverna. Men det skulle ju kosta mycket pengar då det skulle kräva fler lärare och utvecklingspedagoger.

Skolan fokuserar ju på att försöka få alla elever godkända, vilket kan vara dåligt för de elever som har mer potential än vad de presterar.

Enligt mig sätter skolan för mycket press på elever och ger de för lite tid för deras uppgifter vilket kan släcka deras törst för kunskap, vilket urskiljde oss människor från andra djur. Det är som ett hinder för mänsklighetens utveckling.

Jag tycker inte om skolsystemet men jag tror nog de flesta accepterat det och trott att de inte kan göra en förändring i det.