Forumet - Avslöja en hemlighet som ingen annan vet!

Avslöja en hemlighet som ingen annan vet!

599 0 47
Ok, jag kan börja.

Häromdagen kom när jag kolla "tidigare" på vår dator, där det står alla sidor man varit inne på tex de sista två veckorna, upptäckte jag att min pappa porrsurfat, supervidrigt. Det har jag nu hållit hemligt, och jag funderar på om jag ska ta upp det inför mamma elle rm jag ska hålla tyst efetrsom jag vet att det skulel bli en pinsam diskussion. Men det är faan vidrigt!
berätta inte för din mamma. det är din pappas ensak. dock är det vidrigt det kan jag hålla med om. skulle bli äcklad om mIN pappa höll på med sånt/ men som sagt, det skulle bli pinsamt för alla så låt bli. försök att inte tänka på det..:S kom över det helt enkelt, hoppas det går..det ska dt väl..

Spana också in:

lostmind:

upptäckte jag att min pappa porrsurfat, supervidrigt.


Jag var med om samma sak när jag var 8, och sedan igen några gånger mellan typ 14 och 16. Det var jävligt vidrigt. Den där första gången var mamma med, så hon fick ju veta samtidigt som jag, men vid de senare tillfällena berättade jag eftersom pappa tydligen registrerat sig på diverse nätdejting- och swinger-/sexsajter medan de var gifta...

En hemlis som ingen annan vet? Det kan jag ju inte avslöja, då är det ingen hemlis längre [wink]