Forumet - Avslöja något pinsamt om dig själv...

Avslöja något pinsamt om dig själv...

5941 2 103

Spana också in:

(oj detta blev mer avslöjande än jag trodde men ok here we go)

Sover inte med nalle men har alltid en kudde som jag håller om när jag sover (själv)... Ledsen Lite patetiskt kanske men gillar att hålla om och har jag ingen karl så får jag väl ta vad jag har liksom.

Annan grej jag skäms över är något som vissa av er redan vet; jag sparar ALLT. Har en "minneslåda" där jag lägger massor av saker och går jag in på detaljer tror jag att ni kommer tycka jag är jättecreepy och aldrig någonsin närma er mig igen. Gråter Men ok ni kan få en ledtråd: vissa väldigt små saker sparar jag i små, genomskinliga plastfickor och så lägger jag i en liten lapp också där jag skriver datum och vad det är för något.

Har också bokstavligen en sexdagbok. Eller inte sexdagbok, men jag bokför mina sexpartners... Så TYP. Haha åh låter så hemskt. Jag gillar som sagt att spara saker och dokumentera grejer (t ex skrivit dagbok regelbundet sedan 10 år tillbaka)... Så jag har en egen bok där jag skriver så fort jag har en ny sexpartner. Vilket jag inte har särskilt ofta, jag har ju bara haft sex med 4 pers (och ett halvt ligg som jag dock ej dokumenterat pga. blev aldrig fullföljt). Så jag har en "profilsida" där jag beskriver sexpartnern utifrån olika punkter som t ex vad som var bäst/sämst, hur förspelet/eftermyset var, vilken ställning vi körde osv... Typ alla detaljer jag kan komma på. Vet inte varför. Började när jag blev av med oskulden för att jag tänkte att "jag vill verkligen minnas hur det kändes när jag var helt ny på sex!" och sedan har det fortsatt så. DÖM MIG INTE. 

Jag visste inte vad "brajj" var förrän jag var 20. Eller jag förstod att det var nåt man rökte men visste liksom inte VAD. Visste inte heller vad "blaze:a" var för något. På tal om okunnighet vad gäller droger och dylikt så har jag en väldigt rolig (och pinsam som fan!!!) historia: min dåvarande pojkvän bodde i USA och hatade öl, men han drack alltid en öl som bryggdes lokalt där han bodde som hette "Purple Haze". Den fanns alltså inte någon annanstans i USA, men jag visste inte om att den endast var lokal. Så när jag var på en bar med massor av olika sorters öl här i Stockholm tänkte jag att "jag kan väl testa den som han gillar så mycket!" så frågade jag bartendern "Hej, Purple Haze tack!". Bartendern tittade på mig och skrattade, sa sedan "Du?" och jag (med mitt övertrevliga, smöriga leende som jag alltid får när jag beställer/köper saker): "Jaa, jag tänkte prova idag! Eller har ni kanske inte den?". Han ba "Nää... alltså... Sorry bruden, vi säljer inte röka här.." Jag blev helt chockad och skämdes jättemycket, fattade ingenting. Jag ba "NEJ NEJ ALLTSÅ DET ÄR VÄL EN ÖL??? JAG VILL HA EN ÖL JAG LOVAR JAG KNARKAR INTE!! JAG ÄR ABSOLUUUT INTE KNARKARE! ALLTSÅ DU SKULLE BARA VETA... alltså NEEEJ!!!" och han skrattade åt mig och jag ba näe. Fy.

Det var pinsamt.

Okej jag har så mycket pinsamt att avslöja om mig själv jag tror jag lägger av för ikväll.

Zymba: Har också bokstavligen en sexdagbok. Eller inte sexdagbok, men jag bokför mina sexpartners... Så TYP. Haha åh låter så hemskt. Jag gillar som sagt att spara saker och dokumentera grejer (t ex skrivit dagbok regelbundet sedan 10 år tillbaka)... Så jag har en egen bok där jag skriver så fort jag har en ny sexpartner. Vilket jag inte har särskilt ofta, jag har ju bara haft sex med 4 pers (och ett halvt ligg som jag dock ej dokumenterat pga. blev aldrig fullföljt). Så jag har en "profilsida" där jag beskriver sexpartnern utifrån olika punkter som t ex vad som var bäst/sämst, hur förspelet/eftermyset var, vilken ställning vi körde osv... Typ alla detaljer jag kan komma på. Vet inte varför. Började när jag blev av med oskulden för att jag tänkte att "jag vill verkligen minnas hur det kändes när jag var helt ny på sex!" och sedan har det fortsatt så. DÖM MIG INTE.
haha dömer inte, skulle kunna tänka mig något liknande själv men tänker typ, "tänk om jag dör och min familj hittar och läser detta". Typ lite som när man sover naken och oroar sig några sekunder för att det typ ska börja brinna och man måste springa ut på gården med alla grannar helt näck.

Fingerprints:
haha dömer inte, skulle kunna tänka mig något liknande själv men tänker typ, "tänk om jag dör och min familj hittar och läser detta". Typ lite som när man sover naken och oroar sig några sekunder för att det typ ska börja brinna och man måste springa ut på gården med alla grannar helt näck.
Ja jag vill helst inte att min mor ska läsa om hur jag får höra att jag suger skitbra kuk..... Gråter gud varför har jag inte tänkt på detta åh jisses nu måste jag typ... göra.... nåt....
Har ganska dåligt ordförråd och är dålig på att stava. Tror.
Brukar använda google för att stava rätt och för att kanske lära mig. Men det fastnar typ inte.

Typ ord som "diskussion" kan jag ha googlat över 50 gånger..
Är fortfarande inte hundra på ifall det stavas diskussion..
Det kan vara disskusion..
Diskusion..

Ok.. dåligt exempel.. Är rätt säker på att det stavas diskussion..
......eller Censur