Forumet - [AVSLUTAD] Fortsätt berällelsen.. 4 ord per person ;) Få se vart det leder

[AVSLUTAD] Fortsätt berällelsen.. 4 ord per person ;) Få se vart det leder

372 0 98
Pang lät det och geten såg en stor penis, han trodde inte att det fanns så jävla stora getter i Sveriges skogar. När geten HITTADE EN ANNAN GET ville han genast gå på swingersklubb på momangen. tyvärr kom det en till get med entill get med en lakritsrem i tvåan. detta skrämde getterna väldigt mycket. De sprang till skogs bara för att finna ännu en get som smälte avlånga chokladbitar i reuven. Getterna plockade fram en stor syltburk som getterna skulle äta med, Men dom vägrade äta för det var äckligt. Men dom tog kniven, satte den mot strupen på ena geten och den sprang till kina och träffade en Image​ som hette jörgen.

Jörgen var en get med stort behag samt en vidrigt stor aptit, och utan att tveka åt han en get med hull och håg. Detta bara gjorde att han dog av AIDS. Men återuppstod senare med hjälp av en tös som kissade på en orchidé och matade honom den. Getterna hade sex i skogen och avled smärtsamt av AIDS. slutet gott, allting gott.

...eller? det var nämligen inte slutet. Getterna levde inte länge till; En snubbe med gevär sköt skallen av sig med en slangbella som liknade geväret han bar. han dog omedelbart. Getterna blev jävligt lättade, särskilt med tanke på att det regnade grönsaker då de var hungriga och kände sig lite döda, men de fick ändå en fin begravning. det samlades många getter och två Image som började äta på getterna. Begravningen utökades varje timme, tills hela kyrkan var full med getter och stora fleshlights som svalde hela getter när dom andra låg på gräsmattan utanför och rullade runt i gräset tills dom var helt gröna av saliv som var något helt annat egenltigen. Inte nog med det.. Getterna började att äta! Dagen blev till natt och himmeln blev rosa. Getterna blev lite trötta så gick till hotellet som låg runt hörnet. Penisavund förekom bland de trötta killarna inne på rum 5 som drömde om att sexa med getter, men sagan var redan slut [sad]

---------------------------- ursprungligt inlägg: -----------------

pang lät det och

Spana också in: