Forumet - Avtänning- mår inte ok...

Avtänning- mår inte ok...

11409 0 56
Jag vet inte riktigt va jag ska börja, men jag behöver hjälp med en sak,
De vs så här , jag va i göteborg igår med ett par kompisar.

Jag drack ett par öl sen drog vi hem t en kille och där va de massa folk, jag rökte lite svart i en bong sen så drog jag två linor med tjack och gjorde en bomb som jag sedan svalde.

Asen mecka vi upp en feting spliff med svart och rökte på den, sen efter tjugo minuter mecka vi upp en till feting spliff med spice och rökte på den med.

Av tjacket kände jag inte så jätte mycket , blev törstig så drack mkt vatten,blev lite rastlös och pratade väldigt mycket och kunde inte sitta så jätte stilla men de va ändå inte så farligt, till en början mådde jag skit bra men sen när vi rökte spicet så börja mina ben försvinna och kändes som två klumpar, jag såg suddigt som fan och på ena stället rummet va de jätte ljust och på andra helt dimmigt.

Jag började få kvälningar, flera på raken men de va ingen som såg det på mig.

Jag försökte säga att jag kommer spy men ingen hörde när jag sa det.

Sen spydde jag rakt på golvet bl.a. På mig själv.
Sen spydde jag en gång till, bara vätska typ båda gångerna.

Dom hjälpte mig till toan, spydde inte så mkt mer för fick inte upp så mkt.

Jag tittade i toan, jag såg massa saker i vattnet som bilder, biljardbord och massa konstiga saker.

Sen tittade jag upp och såg typ som ett tvspel och så åkte jag framåt, jag färdades typ genom en rymd, de va massa konstiga bilder jag såg framför ögonen.

Sen hjälpte dom mig ut ur toan, kunde knappt stå på bena, jag kände knappt min kropp.

Sen följde mina kompisar mig till spårvagenen, mådde illa som fan när jag satt där, sa ingenting och varje gång någon frågade mig hur jag mådde eller tittade på mig fick jag kvälningar. När jag hoppade på spårvagnen önskade jag inget annat än att dö.

Jag spydde en gång till sen när jag nästan va hemma.
När jag va hemma så trodde mina fosterföräldrar att jag va riktigt jävla full för jag kunde knappt gå rakt, på måndag ska jag få pissa .... Vet inte va jag ska ta mig till för jag har aldrig åkt dit på ngt.

Jag måste också tillägga att jag har tagit tjack ett par gånger innan men inte många men jag har aldrig blandat det med någon annan drog, jag brukar röka varje helg och vissa vardagar också.

Hemma hos mina kompisaro så fanns ghb och E, men det har jag aldrig tagit förut och tror inte jag tog de igår heller... Om de står massa fel i denna text är det för att jag är seg i huvudet sen igår och rökte svart för 45 min sen.

Idag mår jag inte alls bra, inte psykiskt eller fysiskt har lite feber,min näsa rinner som fan och seg hela kroppen, har också fått kramp i vaderna ett antal gånger också... Jag känner för att gråta,skrika och dö för ett ögonblick.... Bara försvinna, Jag skakar också, fryser som fan... Känns som att jag ska svimma vilken sekund som helst, de sticker i mina ben och mitt ansikte är kokhett och resten av min kropp är iskall...

Denna text innehåller inte så mycket detaljer men om ni undrar över ngt
så fråga gärna...

Bara jag får hjälp med hur jag ska må bättre ... Vill bara härifrån... jag haft avtänningar förut men inte såhär stark... De posetiva är att jag iaf inte är irriterad.

Hoppas ni ser va jag har skrivit hehe..

Spana också in:

Passaro: vadå då ?
Mediakatt: är varken hungrig eller törstig, är snustorr i munnen men vill inte dricka men ska försöka trycka ner nått sen..
OF 5: neej de har jag inte sagt heller , jag funderar nog mest på varför jag hallucinera...

Jag ska nog inte blanda olika droger med varandra, vet det nu..., jag har aldrig spytt förut när jag har tagit droger men nån gång måste ju va den första
Lounge fact: vet inte , för jag va sugen på att röka, skulle egentligen ha benzat igår men de fanns inget benzo kvar så köpte tjack ist.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Åtta: men de är la inte så vanligt att man hallucinerar på tjack ?

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 2 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Wanking_BC: läs de jag skrev t lounge fact
ungdom94:

Mediakatt: är varken hungrig eller törstig, är snustorr i munnen men vill inte dricka men ska försöka trycka ner nått sen..


Det var ett förslag på vad du kan göra för att faktiskt må bättre. Mitt andra förslag är att du åker till närmaste akutmottagning, säger "hej, jag har tagit flera olika narkotikaklassade preparat och nu mår jag jävligt dåligt" och tar emot den hjälp som erbjuds, men jag antog att du inte känner dig så pepp på det.
ungdom94:

Lounge fact: vet inte , för jag va sugen på att röka, skulle egentligen ha benzat igår men de fanns inget benzo kvar så köpte tjack ist.


så då blandar du allting du kommer över istället.. använd din sunda förnuft istället för att stoppa i dig alla möjligt skit bara för att du kommer över det
ungdom94:

Wanking_BC: läs de jag skrev t lounge fact


Ja men alltså, finns ju en charm i att blanda typ tjack och alkohol men...CB är ju väldigt ofta neråt medan tjack är jävligt uppåt, vad var du ute efter för effekt? Du borde ta reda på det innan du börjar stoppa i dig en massa.

ungdom94:

Lounge fact: vet inte , för jag va sugen på att röka, skulle egentligen ha benzat igår men de fanns inget benzo kvar så köpte tjack ist.


Var tusan får du alla pengar ifrån? [no-no]