Forumet - Avundsjuk kompis...

Avundsjuk kompis...

742 0 24
Jag har en kompis som verkligen inte kan vara glad för min skull. Vi är jättebra vänner och jag skryter aldrig för henne eller berättar speciellt mycket om mina upplevelser (inom modellandet). Men nyligen blev jag tillsammans med en av skolans snyggaste killar och hon låtsas inte om att höra om jag någon gång vill prata om honom med henne. Då byter hon samtalsämne till något som rör henne...

Jag vill inte ha det så här blir arg på att hon aldrig kan lyssna! Vad ska jag göra?
Tözen:

Hon kanske tycker om killen och inte vill höra hur du horar med honom för d gör jävligt ont att höra sexuella/intima detaljer från nån man tycker oms sexliv.


Jag vet att hon tycker att han är snygg så sex pratar jag inte om med henne... men liksom allmänt så fort jag nämner hans namn vill hon byta samtalsämne eller så säger hon att det inte kommer hålla för jag reser så mycket. [confused]

Spana också in:

niljon:

Jag vet att hon tycker att han är snygg så sex pratar jag inte om med henne... men liksom allmänt så fort jag nämner hans namn vill hon byta samtalsämne eller så säger hon att det inte kommer hålla för jag reser så mycket.


Är du tjockskallig? 1. hon är intresserad av honom. 2. eller så är hon bara realistisk och tycker du är dum i huvet som tror d ska hålla så d itne är värt att diskutera.
niljon:

Nej? Hon har en sån dålig attityd mot mig precis som om jag gjort något mot henne. Bara för att jag är framgångsrik liksom.


Mm men det går ju inte att lösa, det är det som är grejjen. Hennes attitydsproblem kan du inte göra mycket åt skulle jag tro, försöker du kommer det nog bara bli ännu värre. Synd men sant, fast det borde väl inte va så svårt att fortsätta inte snacka om honom med henne? hon verkar ju iaf. inte ta illa upp eller nånting, så det verkar va lugnt mellan er ändå.
niljon:

Men nyligen blev jag tillsammans med en av skolans snyggaste killar och hon låtsas inte om att höra om jag någon gång vill prata om honom med henne.


SUCK, säger ja..[n]
det är ju jobbigt med kompisar som blir sura bara för att man blir tillsammans med nån snygging[cool]
haha, nämen allvarligt nu. Det är väl hennes eget problem, hon ska inte ta ut sin egen avundsjuka över dig. Dålig stil,
Palett:

hon ska inte ta ut sin egen avundsjuka över dig. Dålig stil,


beror kanske på hur TS pratar om honom
jag skulle bli fett sur om nån av mina kompisar blev tillsammans med nån jag gillade, men asså, acceptera om hon pratade på fint sätt. men som bekant kan inte nykära kontrollera sin mun speciellt bra, och hon kanske pratar om honom mer än hon faktiskt vill tro själv?
Du kan inte göra något åt det, tyvärr, hon kan bara komma över det själv. Avundsjuka människor kan man inte ändra på, de är avundsjuka av en anledning (dålig självkänsla?) och så länge de inte löser sina problem kommer de att fortsätta vara avundsjuka.. Det är vad jag tror. Dumpa henne om du inte gillar hennes attityd, det är mitt enda råd.