Forumet - Backanal i Stockholm, lördagen den 13:e juli

Backanal i Stockholm, lördagen den 13:e juli

9026 4 158
Centralkommitén för backanalplanering utlyser härmed till sommarens stora backanal i Stockholm. Den kommer att äga rum den 13 juli i en för närvarande hemlig park, och vi möts upp tidigt på eftermiddagen på Stockholms centralstation för att sedan gemensamt ge oss av till festiviteterna.

På backanalen så kommer det att serveras frukt, tilltugg och ohyggliga mängder vin som vi i kommittén tillhandahåller. Vi räknar med att det hela kommer kosta kanske 60-70 riksdaler per deltagare (vilket betalas på plats), som då även förväntas ta med picknickfiltar, vinglas och ännu mera frukt och tilltugg. Vi inleder sedan kvällen med underhållning i form av trubadur, en monolog läst av en hemlig gästoratör, fruktätande och vindrickande, varpå vindrickandet tar ordentlig fart, och förmodligen på något vis slutar i medvetslöshet och/eller orgier.

Anmälan till festiviteterna sker direkt i tråden, och görs med fördel i god tid innan backanalen. I mån av vin tillåts sena anmälningar, men då vi brygger vinet själva och detta tar tid så rekommenderar vi att ni är ute i god tid, då vi budgeterat en fast kvot med (ohyggliga mängder) vin per person, och inte vill gå alltför långt under det, då vi dagen till ära självklart måste ha vin så att det räcker och blir över. Fast helst utan att det blir något över.

Endast personer vid myndig ålder tillåts deltaga i vindrickandet men orgien är förstås för alla över 15 år.

Inbjudan signeras av Centralkommittén för backanalplanering.

Spana också in:


hmpf: Fan, är ju möjligtvis på festival då.
vi kollade faktiskt upp festivaler för att skit inte skulle krocka med något. det var därför vi tidigarelade backanalen, pga emmaboda. kanske glömde kolla veckan innan.
men, hur ofta går man på festival jämfört med backanal? precis, mycket oftare.