Forumet - Badgirls

Badgirls

560 0 16
Ni vet att i hetrosexuella förhållanden händer det ibland då att tjejen dras till badboys.(typ vetenskapligt bevisat assååå)

Men i homosexuella förhållanden borde det inte finnas en motsvarighet då? Typ badgirls... såna som inte ringer tillbaka när dom sagt osv. dras lesbiska tjejer till badgirls? Någon som vet nåt?
WannabeFine:

Någon som vet nåt?


Vete fan. Jag gör det inte i alla fall.

Men om man ska analysera det med ett fiktivt exempelobjekt skulle man ju kunna säga att Shane i L word är lite bad girl (okej, det blir häxjakt på mig här nu, för att jag säger något ont om Shane), eller ja, hon är väl lite av en player. Och till henne ringlar ju en lång kö av flickor som mer än gärna skulle offra sitt liv för en natt med henne.

Hah, i skrivande stund kom jag och tänka på en kompis till mig som - enligt egen utsago - bara dras till helgalna tjejer som behandlar henne - milt uttryckt - mindre bra. Så nog finns det tjejer som dras till bad girls, det tror jag. Eller om det är dessa bad girls som dras till sådana tjejer.
Jag tror absolut att de finns lesbiska tjejer som dras till "Badgirls"

Irrelevante:

(okej, det blir häxjakt på mig här nu, för att jag säger något ont om Shane)


Nä säg inget ont om Shane. hon kan bete sig hur dunt som helst, man gillar henne ändå. Fast det är väldigt svårt att tycka om henne efter sista avsnittet den femte säsongen. tur att de kommer en sjätte säsong så man får tycka om henne igen.

Spana också in:

IfIOnlyKnew:

hon kan bete sig hur dunt som helst, man gillar henne ändå.


Jag förstår inte det riktigt. Jag tyckte visserligen att hon var tilldragande i de första säsongerna, men nu tycker jag bara att hon är oerhört komplex och svår.

IfIOnlyKnew:

Fast det är väldigt svårt att tycka om henne efter sista avsnittet den femte säsongen. tur att de kommer en sjätte säsong så man får tycka om henne igen.


Aw, jag har bara sett till säsong 3 än så länge, så spoila inte för mycket är du snäll.

Scott Loveshot:

Offtopic:


Precis vad jag gick med hela det här inlägget. Inte bra.