Forumet - Bäst mamma

Bäst mamma

1498 0 16

Man får inte välja sina föräldrar.Men lek med tanken att man fick. Tänk er att man fick välja vem som skulle bli ens mamma, eller snarare att man fick välja valfri UM-tjej som mamma. Vem skulle ni välja då? Finns det någon här på UM ni känner skulle bli den perfekta mamman? Som direkt skulle se när ni är ledsna och behöver träts. Och som kokar varm choklad och bakar bullar och är lugn och trygg från vaggan till frigörelsen från familjen.... och kanske ännu längre? Vem skulle det var? Och varför?

Spana också in:


time: Snor och Rödinga får gärna vara mina föräldrar. Ganon kan vara den lustige ogifte morbrorn.
Jag skulle nog säga att Time är den riktiga idealmamman här. Alltid snäll och ska engagera sig i allas problem och tänka till kring dem. Sådan mamma ska alla barn ha.

Snor och Rödinga skulle nog passa också ja.


Fingerprints: När jag vara på hemmafest i helgen fick jag höra av en random person att jag skulle bli en bra mamma. Detta baserat på att jag tog ett "mammaglas" med rödvin - alltså att man fyller det ända upp.
Fingerprints är säkert också en perfekt mamma också, men eftersom hon har massa andra sidor som framträder tydligare på UM, som t.ex. Afrika och djurgullandet och sådant så märks det inte så tydligt. Bilden man får av folk på sådana här sidor bli ofta inte så mångfacetterad som den är i verkligehten.
time: Varför pratar du med oss om oss i tredje person? Ledsen
Men jag tycker inte att jag skriver till er, utan till alla här. Bara för att jag citerar dig betyder det ju inte att jag skriver just till dig. Dock ser jag det som en stilfråga än en fråga som det finns ett korrekt svar på. Genom att skriva i tredje person tycker jag att det blir mer inbjudande för andra att hugga in. Annars kan det låta lite som att det är våran diskussion enbart.

Fingerprints: Hur gör detta mig till en sämre mamma ? :(
Nu missade du poängen i meningen efter. Kontexten är att du inte är det. Vad jag säger är att på sådana här sidor får nog en väldigt enkelspårig bild av folk eftersom man har så lite information att gå på. Således blir du "djurtjejen" och Time "filantropen". Det finns säkert en sådan titel på mig också även om jag tycker att jag visar flera olika sidor.