Aviseringar
Rensa alla

Bästa beviset hittills, för att vi härstammar från jätte-människorna och inte från apdjuren!!!


tycker på riktigt att det är lite läskigt att du fortfarande håller på såhär år efter år[sad] kan du inte försöka söka hjälp eller något?[sad]


   
SvaraCitera

Dödsguden:

Har med KARMA att göra

Vilken intressant teori ... [tard]

Dödsguden:

http://en.wikipedia.org/wiki/Kali_Yuga
http://en.wikipedia.org/wiki/Yuga

Anser du helt ärligt att Wikipedia är den mest trovärdiga sida du kan hitta?

Här står det lite om min tro [y]

http://sv.wikipedia.org/wiki/Enh%C3%B6rning

Har även äntligen fått upp spår på en enhörning som jag sökt efter i många år då min groda som jag skall förvandla till prins är sjuk, du förstår väl att ingen vill ha en sjuk prins så mitt sökande efter enhörningen är väldigt eftertraktad. Enhörningarnas kraft är så stor att den kan läka, rena och även ta tillbaka de döda. [y]

Vad jag vill säga med detta är att vem som helst kan gå in och ändra eller redigera på wikipedia, så om jag nu tror på enhörningens helande kraft skulle jag lika gärna kunna gå in och ändra om ordet "legend" och skriva in vad tusan som helst för att få det att låta det mer troligt.

Om du vill få någon att intressera sig för vad du har att säga var, snäll och hänvisa till andra sidor [y]


   
SvaraCitera

Dödsguden:

Apdjursspermier kan endast alstra apdjur, aldrig gjort något annat!
Människospermier kan endast alstra Människor, aldrig gjort något annat!

men ... andra djur har ju också evolutionerats


   
SvaraCitera

Asså är du retarded? Har du läst nånting överhuvutaget om Evolutionsteorin?

Naturligtvis kan inte ett djurs spermier skapa ett annat djur än djuret själv, det är inte vad evolutionsteorin säger. Evolutionsteorin säger att naturen anpassar sig och utvecklas. Visst är det svårt att förstå, men herregud du skriver så inkompetent att du lika gärna kan tro på jultomten också.

Evolutionsteorin är inte bara en teori, något vi gissar har hänt. Det är något vi ser med egna ögon händer IDAG. Det finns massa studier där olika arter formats fram utefter att miljön förändrats, och varje dag dör gamla arter och nya föds. Små insekter och kryp. Vi VET att evolutionsteorin stämmer. Du kanske inte hört att vi nu mer har landat på månen, har sökrobotar på mars och satelliter i tomma rymden? Vi tror inte längre på kyrkans tro om att Gud skapade allting, för idag har vi utforskat världen och insett ett och annat.


   
SvaraCitera