Forumet - Bästa böckerna/filmerna/låtarna om Stockholm?

Bästa böckerna/filmerna/låtarna om Stockholm?

3646 1 21

Hejhopp,

Tillsammans med bokförlaget B. Wahlströms håller vi på att ta fram en kul guidebok till Stockholm, med en massa tips, bilder, dikter, noveller och andra trevligheter. Boken kommer att heta Stockholm Story och släpps lagom till nästa sommar.

Mycket av materialet samlade vi in under ungdomsfestivalen We Are Sthlm förra veckan, men nu vill vi även veta vilka böcker, filmer och låtar om Stockholm som ni tycker är bäst! Vi tänker nämligen ha med ett gäng topplistor i boken. Så posta era favoriter här eller tjonga iväg ett mejl till [email protected]!

Om du gillar att fotografera och har en massa snygga Stockholmsbilder får du jättegärna mejla även dessa till oss. Skulle det bli aktuellt att använda ditt material i boken kommer vi givetvis att höra av oss.

Tacktacktack! Party

Spana också in:


Lífþrasir: Var i alla fall förr så att det inte förekom några böcker utgivna av B. Wahlström på bibiliotek och liknande statliga institutioner, ingen aning om varför.
Märkligt. Vill minnas att jag lånade massvis med B. Wahlström-böcker på bibblan när jag var liten...Nåväl, oavsett om det stämmer eller inte så gäller det inte nu längre i alla fall. Stockholms Stadsbibliotek är till och med med och och supportar boken. Glad